MINDEORD:

Det er med stor sorg, at vi har modtaget beskeden om, at Paul A. Jensen, er afgået ved døden, 85 år gammel.

Paul A. Jensen var gennem en lang årrække frivillig leder i DBU Jyllands organisation, og han ydede således et stort og vigtigt bidrag til udviklingen af både dommergerningen og fodbolden i Jylland.

Paul A. Jensen sad som medlem af vores dommerudvalg fra 1989 til 2006 – først via sin formandspost i Jydsk Fodbolddommer-Union og efterfølgende som repræsentant for DBU Jyllands Region 1.

Som aktiv dommer nåede han at virke i Danmarks næstbedste række, og han var også mangeårigt medlem af Aalborg Fodbolddommerklub, hvor han bl.a. var formand i en periode, ligesom han blev valgt som formand for den landsdækkende organisation, DFU. 

Paul A. Jensen var gennem alle årene en loyal og kompetent frivillig leder i DBU Jyllands organisation, og han vil blive husket som en afholdt person, der altid var både behagelig og venlig at omgås.

Efter sit ophør i det organisatoriske arbejde blev han medlem af DBU Jyllands Veteranklub, hvor han gennem en årrække deltog i forskellige sociale arrangementer med andre forhenværende frivillige ledere og medarbejdere.

Vores tanker går til Paul A. Jensens familie.

Æret være hans minde.

Bent Clausen
Formand
DBU Jylland