Foråret byder på genåbning af breddefodbolden og en helt frisk holdopstilling.

Eller det vil sige, til 11-mands forårsturneringen genbruger vi egentlig de hold, som klubben havde tilmeldt i efteråret, men I har mulighed for at sætte en ny holdopstilling, hvis det er nødvendigt.

DBU Jylland har nemlig netop åbnet tilmeldingsvinduet for de laveste 11-mands ungdomsrækker, Serie 6 Herrer samt Serie 2 Kvinder. Tilmeldingsvinduet er pga. den dugfriske genåbning ekstraordinært åbent indtil 17. marts.

Så har I oplevet en masse nye spillere til opstartstræningen, har I startet en ny klub eller har I bare ventet på, at tilmeldingen skulle åbne, så sæt jer til tasterne nu. Hvis det modsatte er tilfældet og I har mistet spillere, så er det også nu, der skal trækkes hold. Altsammen via KlubOffice.

Alle efterårets hold er automatisk overført
Hvis dit hold spillede med i DBU Jyllands 11-mandsturnering - eller U13 Liga 8-mands - i efteråret, og I stadig har spillere nok til at stille hold, skal du ikke foretage dig noget. Klubbens kampfordeler modtager torsdag den 4. marts en oversigt over de hold, DBU Jylland har registreret som tilmeldt til 11-mands forårsturneringen.

Alle hold fra efteråret bliver nemlig automatisk overført til foråret. Kort sagt skal I kun være aktive, hvis I har et nyt hold, eller hvis I ønsker at udtrække et hold.

- Alt vedrørende tilmeldingsvinduet er helt, som det plejer, bortset altså fra den udvidede tilmeldingsfrist, fortæller turneringskoordinator Jeanette Wulff-Højgaard, som er klar til at lægge pulje-puslespillet umiddelbart efter fristen 17. marts.

Da tilmeldingsfristen er udvidet til den 17. marts, er der også en række andre turneringsfrister, der rykker sig. Find alle de vigtige datoer til forårets 11-mandsturnering her.

U13 skifter spilleform – kan I stille hold?
I forhold til i efteråret 2020 er det værd at være opmærksom på, at U13 Liga skifter spilleform fra 8-mands til 11-mands. Det betyder, at nogle klubber måske skal have et hold mindre med i U13 11-mands. Ganske simpelt fordi de skal bruge flere spillere til ét hold.

Der vil dog stadig være mulighed for at spille 8-mands i DBU Jyllands regionale turneringer.

Da de hold, som har været tilmeldt DBU Jyllands centrale 8-mandsturnering i efteråret 2020, automatisk ombrydes til DBU Jyllands centrale 11-mandsturnering i foråret, er det dog vigtigt at være opmærksom på, at man selv skal til tasterne, hvis man fortsat ønsker at spille 8-mands i foråret, hvor det altså foregår i DBU Jyllands regionale turneringer.

Det hele kan klares online via KlubOffice.