Det skulle have været en dag, hvor trænere fra alle landets afkroge kunne have udvekslet træningsøvelser, kampstrategier og nye formationer over en kop kaffe. Desværre er det på grund af det nuværende forsamlingsforbud ikke muligt at afholde fysisk. Dagen bliver nu i stedet afholdt online med det oprindelige program, hvilket glæder en af oplægsholderne, landstræner for Herrelandsholdet Kasper Hjulmand.

”Store Trænerdag er et super initiativ for trænere på alle niveauer. Der er altid en god stemning og forhåbentlig giver indholdet inspiration til den hverdag, man kommer fra,” fortæller Kasper Hjulmand, der selv har været på deltagerlisten adskillige gange, og som på årets Store Trænerdag vil gå i dybden med sin egen forberedelser frem mod EM.

Slutrunder er således temaet på den første fælles del af dagen - hvordan forbereder man sig til en slutrunde, hvad kan man som træner kan glæde sig til, og hvad skal man skal være opmærksom op til og under en slutrunde.

Derfor får den danske landstræner selskab af to andre landstrænere, der begge har prøvet at spille – OG vinde titler ved et EM på hjemmebane, og sammenlagt har haft stor succes ved slutrunder - nemlig herrehåndboldlandsholdets træner, Nikolaj Jacobsen og badmintonlandsholdets træner, Kenneth Jonassen. Sidstnævnte erstatter den tidligere A-landstræner Morten Olsen, der desværre ikke har mulighed for at komme til Danmark alligevel.

Dagen kommer til at foregå på MS Teams for deltagerne, hvor oplægsholderne i selskab med kommentator, Peter Piil, vil være til stede fysisk og sikre et godt flow på dagen. Ud over fokus på slutrunder vil der for B- og C-licenser, samt andre interesserede trænere, være livestream fra træningsscenancer, hvor det vil være muligt at se en masse forskellige inspirerende træningsøvelser.

Selv om arrangementet nu bliver flyttet fra fysisk til online, modtager deltagerne stadig syv refreshment-point for deres deltagelse. Derudover bliver prisen på dagen sat ned til 550 kroner.

Da arrangementet nu er gået over til at være online, har vi fået flere pladser.

Du kan læse mere og tilmelde dig lige HER