Om I er et børnehold, der rocker Alphabeats nye ”Danmarks Dynamite”, et ungdomshold, der fester til Martin Garrix & co.’s officielle EM-sang eller et seniorhold, der hiver gode gamle ”Re-sepp-ten” frem, så kan I skabe stemning via musik og fællessang. Det kan også være, at I i klubben er i jeres lidt mere højtidelige hjørne og kaster jer ud i ”Der er et yndigt land”. Den plejer at være garanti for gåsehud og landskampsstemning.

 

Enten i dagene op til kampene eller på kampdagene opfordres I til at stimle sammen – selvfølgelig med coronasikker afstand – og komme i den helt rette stemning med en fællessang. Optag det på video og indsend det til os, hvis I vil have chancen for at vinde en pølsevogn til jeres næste klubarrangement eller 30 landsholdstrøjer til klubben. Hvis I ser kampen sammen med nogen fra klubben, er det jo helt oplagt at optage en stemningsvideo med sang der.

 

EM-stemningen skal ud i alle afkroge af landet og ikke mindst ud i fodboldklubberne. Det kan den komme via fællessang. Det behøver slet ikke at være skønsang, som i videoen ovenfor, bare den helt rigtige slutrundestemning kan mærkes hos jer!