BEMÆRK: Dette webinar sat til den 23. februar. Det er nu flyttet til onsdag den 24. februar. 

Vi er mange, der hungrer efter at komme på banen. Mens vi venter, kan vi heldigvis få inspiration den 24. februar, hvor DBU Jylland afholder webinar med en af Danmarks hurtigste mænd nogensinde, Simon Hansen, og idrætsforsker Niels Rossing. 

Få hurtigere spillere gennem tre vigtige elementer

I moderne fodbold er fart og acceleration nogle af de vigtigste faktorer for at kunne begå sig. Der er dog ikke mange, der ved, hvordan de skal arbejde med at gøre deres spillere hurtigere. Det vil Simon Hansen fra RunFasterDK gøre os klogere på, og det vil han gøre gennem de tre vigtigste elementer i forbindelse med hurtighedstræning:

  • Accelerationsteknik og øvelser i et fodboldmæssigt perspektiv
  • Topfartsteknik og øvelser i et fodboldmæssigt perspektiv
  • Retningsskift og temposkift i forskellige situationer og den bagvedliggende teknik

Oplægget vil også blive visualiseret med videoklip.


Er gode årgange tilfældighedernes spil?
Niels Rossing vil på baggrund af egen forskning i to forskellige cases fra klubber i Danmark og Norge gennemgå hvilke betingelser, der har gjort sig gældende for spillerudviklingen i disse klubber - og hvad man ikke mindst selv kan tage fat på i sin egen klub. 

Det er nemlig nogle gange 'tilfældighedernes spil', hvorfor en klub pludselig får en succesfuld årgang, hvilket man blandt andet kan se i hans danske case, der er lavet i den jyske klub, Skibsby-Højene IF. Men kan man arbejde mere bevidst med at skabe det rette miljø? 

Niels Rossings case fra Norge er fra klubben Bryne, hvor den norske superstjerne, Erling Haaland, har fået sin fodboldopdragelse. 

Niels Rossing Niels Rossing, adjunkt i spiller- og talentudvikling.

Dato og tilmelding
Webinaret afholdes over Teams den 24. februar og er gratis. Tilmeldingsfristen er mandag den 23. februar. 


BEMÆRK: Du vil modtage et link til webinaret i din indbakke ca. to-fem dage før selve webinaret, med mindre du tilmelder sig tættere på tilmeldingsfristen. I så fald vil du modtage linket på selve dagen for webinaret. 

Vedligeholdelse af trænerlicens
På webinaret får du ikke bare tanket inspiration og nye idéer: Hvis du har en B- eller C-licens vil du også optjene 2 point til din licens.