Måske har du allerede modtaget en kontingentopkrævning fra din fodboldklub i år? Ellers kan det være du gør det i den kommende tid…

 

Lige umiddelbart kunne man godt tænke, at en opkrævning er lidt malplaceret, for hvad får du egentlig for de penge lige nu? Muligvis ikke ret meget, da aktiviteterne i fodboldklubberne jo er stærkt begrænsede af corona-restriktionerne. Du får i hvert fald ikke det, du plejer - nemlig den ugentlige fodboldtræning, kampe, stævner, træningslejre, fysisk fællesskab osv.

 

Men hvis du modtager en kontingentopkrævning, vil vi stærkt opfordre dig til at støtte op om din lokale fodboldklub, hvis du på nogen måde kan. Husk, at dit medlemskab ikke kun er et direkte køb af aktiviteten ”fodbold”. Det er nemlig lige præcis et medlemskab af en forening og et fællesskab. Gennem betaling af dit kontingent er du med til at sikre, at der er en fodboldklub at vende tilbage til, når coronaen slipper sit greb i os. Klubberne har brug for medlemmernes opbakning mere end nogensinde.

 

Frivillig hjælp

Er du én af de mange danskere, der oplever at have ekstra tid på hånden lige nu? Og mærker du en lyst til at bidrage aktivt og skabe noget værdi? Har du tænkt på, om dine kompetencer kunne bruges i din lokale fodboldklub?

 

En fodboldklub har brug for masser af forskellige kompetencer for at køre godt rundt og udvikle sig. Har du eventuelt noget af følgende, som din fodboldklub ville tage imod med kyshånd:

  • Flair for IT
  • Gode kommunikationsevner
  • Ideer til online events
  • Struktureringssans
  • Et stort lokalt erhvervsnetværk
  • Viden om fundraising

 

Støt op om din lokale fodboldklub ved at tilbyde din hjælp med stort eller småt – der er brug for alle slags støtte, så vi sammen sikrer, at der er en hel masse af vende tilbage til, når vi må.