Myndighederne lempede onsdag den 24. februar de gældende corona-restriktioner, således at vi fra og med 1. marts må mødes op til 25 personer til udendørs fodboldaktiviteter, foreløbigt gældende frem til 5. april. En meget glædelig nyhed for de mange, der har glædet sig til at komme på banen igen.

Der er dog en række aktiviteter, der fortsat ikke kan lade sig gøre i den kommende tid. Bl.a. er der stadig ikke åbnet for indendørs aktiviteter, og forsamlingsloftet på 25 gør det svært at afvikle 11-mandskampe.

Sådan ser situationen ud lige nu for DBU Jyllands kommende programsatte aktiviteter:

Indendørs aktiviteter

De sidste DBU Jylland futsal-aktiviteter programsat i weekenden 13.-14. marts aflyses. Dermed er hele indendørs-sæsonen officielt slut for denne vinter i DBU Jylland-regi.

Også eFodbold-vintersæsonen er ovre, da indendørs aktiviteter fortsat ikke kan afvikles. Se mere her for eFodbold-aktiviteter i foråret og frem.

Kunstgræsturnering for U11 og U12

Da kunstgræsturneringen foregår i stævneform, som ikke overholder forsamlingsloftet, annulleres resten af turneringen.

11-mandskampe (udendørs)
 • Turneringskampe:
  Alle programsatte 11-mands turneringskampe frem til 5. april markeres som udsat og genplaceres, når vi ved, hvornår der må spilles.
 • DBU Jyllands Pokalturnering for ungdom
  Alle programsatte 11-mands pokalkampe frem til 5. april markeres som udsat og genplaceres, når vi ved, hvornår der må spilles.
 • Vinterturnering for ungdom
  Evt. resterende kampe markeres som udsat. Ønskes de afviklet på et senere tidspunkt eller f.eks. som 9-mands, aftales dette indbyrdes holdene imellem.
 • Dommerbestilling til 11-mands træningskampe i klubregi
  Evt. 11-mands træningskampe frem til 5. april arrangeret privat mellem klubber, hvor dommer er bestilt via DBU Jylland, markeres som annulleret (og dermed er der ikke bestilt dommer). Dersom enkelte hold bliver enige om at afvikle en af disse kampe med alternativ spilleform inden for de gældende retningslinjer, tages kontakt til DBU Jylland.

 

Uddannelsesaktiviteter

Her arbejder vi på at finde modeller for kursusafvikling, således at vi kan overholde de gældende restriktioner. I hører nærmere, når vi kender de endelige retningslinjer.


Generelt:
Myndighedernes restriktioner, vejledninger og anbefalinger er til hver en tid styrende for vores aktiviteter, og hvad vi kan tilbyde klubberne.

Vi tager løbende bestik af situationen, og hvis forholdene pludselig skulle ændre sig, og det dermed skulle vise sig muligt f.eks. at genoptage 11-mands turneringskampe inden 5. april, er DBU Jylland naturligvis også klar til at handle hurtigt og fleksibelt for at imødekomme klubbernes ønsker og forventninger.