Myndighedernes pressemøde torsdag den 28. januar forlængede de skærpede corona-restriktioner yderligere til foreløbig søndag den 28. februar. Dermed forlænges også konsekvenserne for mange af DBU Jyllands kommende aktiviteter i den kommende måned. Sådan ser situationen ud lige nu:

Indendørs aktiviteter:
Alle DBU Jyllands indefodbold-aktiviteter må desværre aflyses vintersæsonen ud. For enkelte regioner er der en planlagt futsal-runde i weekenden 13.-14. marts, denne bibeholdes i aktivitetskalenderen indtil videre og der kan fortsat tilmeldes via KlubOffice.

Udendørs aktiviteter:
Alle DBU Jyllands planlagte udefodbold-aktiviteter til og med søndag den 28. februar er aflyst. Alle planlagte aktiviteter fra og med den 1. marts søges gennemført, naturligvis afhængig af de gældende restriktioner.
Kampe i de rækker, der skulle have startet i weekenden 27.-28. februar, vil blive udsat og genplaceret, når vi ved, hvornår der må spilles. Kampe i rækker med senere opstart forventes gennemført, naturligvis afhængig af de gældende restriktioner.

Delegeretmødet:
DBU Jyllands delegeretmøde, oprindeligt planlagt til lørdag den 9. januar, er udsat på ubestemt tid. Vi satser på afvikling i marts.

Kampfordelermøder:
Alle fire kampfordelermøder (planlagt til virtuel gennemførelse i løbet af januar) udsættes på ubestemt tid, da en stor del af mødernes indhold afhænger af delegeretmødets afholdelse.
Der arbejdes netop nu på en ny placering af møderne, koordineret i forhold til placeringen af delegeretmødet.

Uddannnelsesaktiviteter:
Alt struktureret uddannelsesvirksomhed med fysisk fremmøde er aflyst til og med 28. februar. Der arbejdes i stedet på forskellige webinarer for bl.a. trænere. Dommergrundkurser afvikles online - de to første er umiddelbart udsolgt.

Generelt:
Myndighedernes restriktioner, vejledninger og anbefalinger er til hver en tid styrende for vores aktiviteter, og hvad vi kan tilbyde klubberne.

Vi tager løbende bestik af situationen, og hvis forholdene pludselig skulle ændre sig og det dermed skulle vise sig muligt f.eks. at gennemføre indefodbold-aktiviteter igen, er DBU Jylland naturligvis også klar til at handle hurtigt og fleksibelt for at imødekomme klubbernes ønsker og forventninger.