Det er jo nærliggende at trække paralleller til gaverne under træet, men det holder vi os for gode til. Derimod er vi glade og stolte over at fortælle, at DBU Jylland officielle medlemsmagasin, Jysk Fodbold, nu er ude med årets sidste udgave.

Vi bringer et fyldigt tema om herreseniorfodbold, der kigger ind i en fremtid med en meget markant ændring; nemlig afskaffelsen af Serie 6.

Det store tema indeholder flere interessante artikler om netop nedlæggelsen af herrernes Serie 6. Der er afskedskampe, røverhistorier og et overblik over konsekvenserne rent strukturelt. Du kan se endnu mere om netop Serie 6-farvellet her på siden.

Du kan læse magasinet i sin fulde længde helt gratis allerede nu.

Inspiration til nye og øvede trænere
Der er dugfrisk trænerinspiration fra øverste hylde, når Viborg FF’s cheftræner, Lars Friis, løfter sløret for sin yndlingsøvelse. Det er en klassisk omgang ”Kant”, som har fået en helt ny dimension. Se hans favoritøvelse på side 36-37 i magasinet.

Vi brænder også for at gøre livet lettere for børnetrænerne ude i det ganske land. I magasinet har vi efter bedste evne leveret en guide til, hvordan jeres klubs børnetrænere skal melde til på det rigtige niveau. Udgangspunktet er U8 fodbold, da det er her, man som træner første gang støder på tilmeldingsudfordringen.

Vi har tidligere lavet en podcast om selvsamme emne. Den kan du lytte til lige her:

Fleksjobbere i fodboldklubber
En af de mere nytænkende historier kommer fra VSK Aarhus, hvor de med stor succes har tilknyttet fleksjobbere til at klare mange af de daglige, praktiske opgaver. Det giver rigtig god mening, da klubben får løst flere opgaver. Og den ansatte fleksjobber får en indgang til arbejdslivet, ofte med opgaver som kan klares i ens eget tempo.

Læs om VSK Aarhus’ tilgang til fleksjobberne fra side 50.

Derudover er der som altid spækket med artikler fra jer jyske fodboldklubber. Rigtig god læselyst!

Se hele magasinet lige.