DBU Jyllands delegeretmøde, planlagt til lørdag den 8. januar 2028, udsættes. Ligeledes kan nytårskuren planlagt til fredag den 7. januar heller ikke afholdes.

Det skyldes en stramning af de nationale corona-restriktioner til foreløbig den 16. januar 2022 og dermed en tvangsnedlukning af konferencefaciliteter i MCH Herning Kongrescenter, som skulle have lagt lokaler til arrangementet.

Tvangslukningen af MCH Herning Kongrescenter – og mange andre lignende faciliteter - er et komponent i de samlede corona-restriktioner og hænger sammen med regeringens beslutning om at forhindre adgang til lokaler, hvor der udøves kulturaktiviteter, der samler mange mennesker.

DBU Jylland overvejer og undersøger netop nu, hvor og hvornår delegeretmødet kan og skal afvikles. Det forventes, at der kommer en afklaring vedr. dette snarest muligt.

DBU Jylland har gennem hele corona-perioden omhyggeligt bestræbt sig på at efterleve myndighedernes restriktioner, vejledninger og anbefalinger, og det vil også være styrende i forhold til en kommende placering og gennemførelse af delegeretmødet.

Alle tilmeldte personer til delegeretmødet og nytårskuren vil personligt blive kontaktet med information om udsættelsen.