Fra U13 og opefter kan du online følge med i resultater og stillinger, mens dette for U12 og nedefter er skjult.

Dette betyder dog ikke, at resultaterne ikke skal indberettes, for alle resultater fra U8 og opefter skal indberettes online umiddelbart efter kampen.

Derfor skal resultater indberettes
For rækker fra U13 og ældre benyttes resultaterne bl.a. til kvalifikation til mesterskaber samt op- og nedrykning.

For U8-U12 benyttes de indberettede resultater til at sikre kvaliteten i DBU Jyllands turneringer, herunder primært at ombrydningen resulterer i flere jævnbyrdige kampe.

- Af hensyn til en optimal ombrydning er det afgørende vigtigt, at resultaterne af alle kampe fra U8 og opefter indberettes omgående efter hver kamp - også for 5-mandsrækker. Ellers er grundlaget for ombrydningen ikke til stede, understreger Johnny Nielsen, turneringskoordinator i Region 3.

Bemærk for stævnekampe (som dog er suspenderet i efterårsturneringen), at det er arrangørklubbens ansvar at indberette alle stævnekampenes resultater, inklusive de kampe som arrangørklubben ikke selv har været part i.

Flere gange ugentligt bliver klubben pr. mail påmindet om de resultater, der evt. stadig måtte mangle, ligesom der i KlubOffice er en oversigt over manglende resultater. Så der er rig mulighed for at følge op.

Sådan kan du indberette resultatet
Du kan indberette resultatet af en kamp på en af følgende måder:

> Via Fodbold app'en på mobil enhed:
Klik på "Indberet resultat og KampFakta" og vælg derefter den ønskede kamp og indtast resultat. Du kan også komme til resultatindberetningen via selve kampsiden - her trykker du så på det lille "3-2" symbol, benævnt "Resultat/Kampfakta". Ved stævnekampe: Gå i Værktøjskassen, vælg "Indberet resultat og Kampfakta". Indtast kampnr. og resultatet kan indberettes.

> Via Mit DBU på PC/Mac eller alternativ enhed:
Log ind på DBU Jyllands hjemmeside. Vælg "Resultatindberetning/kampfakta" i venstremenuen og følg vejledningen på skærmen.

> Via klubadministrationssystemet KlubOffice på PC/Mac eller alternativ enhed:
Log ind på KlubOffice via Mit DBU. Inde i KlubOffice vælges "Turneringsadministration" og herefter "Resultatindberetning"

> Via webdelen af holdværktøjet KampKlar (som du logger på via Mit DBU) på PC/Mac eller alternativ enhed:
Er du træner/leder på et KampKlar hold, kan du i venstremenuen vælge "Kampe" og trykke på x-x symbolet ud for kampen. Herefter kommer du til resultatindberetningssiden.

Vi sidder klar til at hjælpe
Hvis du skulle komme til at taste forkert, kan du indenfor en time efter indtastningen ændre resultatet til det korrekte. Hvis du først opdager det efter en time, skal du kontakte DBU Jylland, som vil rette resultatet hurtigst muligt.

Generelt bedes du altid kontakte DBU Jylland, hvis du f.eks. har følgende problemer:

  • du har problemer med det elektroniske holdkort
  • du har tastet forkert resultat
  • du har tastet forkert kampnummer