Med en styrkelse af pigefodbolden i Ringkøbing-Skjern Kommune er netop pigefodbolden i centrum, når der den 29. september (Ringkøbing IF) og den 8. oktober (Tarm IF) bliver fløjtet op til fælles-/inspirationstræning for både piger og trænere.

Pigefodbolden fik et skub i den rigtige retning, med ny energi og fodboldglade piger og trænere i slutningen af 2019, da Ringkøbing-Skjern Kommune, DBU og DBU Jylland afholdt inspirationsaften og fællestræning som en del af velfærdsalliancen, men Covid-19 satte det hele på pause.

I forbindelse med styrkelsen af pigefodbolden i Ringkøbing-Skjern Kommune gentager kommunen succesen og afholder i samarbejde med DBU Jylland to spændende inspirationstræningspas i henholdsvis Ringkøbing IF og i Tarm IF for alle pigespillere (fra U8 og op) og -trænere i kommunen. Alle er velkomne til at deltage i arrangementet, som er ganske gratis.

Tirsdag den 29. september hos Ringkøbing IF – Fasers Led 2, 6960 Ringkøbing

Torsdag den 8. oktober hos Tarm IF – Skovvej 25, 6880 Tarm

Man er meget velkommen til at deltage i begge træningspas.

Program og tilmelding
17:00 – Fællestræning for pigerne
18:15 – Afrunding af træning med spillerne
18:30 – Sparring med pigetrænerne - spørgsmål, refleksioner og vidensdeling
19:00 - Tak for i dag

Tilmelding til inspirationstræningen skal ske senest mandag den 21. september til Mie på Region 2 på miem@dbujylland.dk – skriv gerne, hvor mange I kommer.

Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte klubrådgiver Palle Madsen på 2068 1967 eller på pama@dbujylland.dk.