Der er inspiration fra alle dele af FodboldJylland i det netop færdigtrykte fodboldmagasin, Jysk Fodbold. Som altid har vi været på besøg i klubber, som på den ene eller anden vis har en god historie at fortælle.

Det fysiske magasin lander i postkasserne hos klubbens postadresse i de her dage, men du kan også læse hele magasinet på dette link som epaper.

Miraklet på Mors
Gennem de seneste par år har fodboldherrerne hos Nordvestmors BK buldret derudaf med tre oprykninger i træk fra Serie 4 til Serie 1. Det betyder rent faktisk, at de nu er det højest rangerende mandskab på Limfjordsøen.

Fra at være en seniorafdeling i knæ, så har fodboldholdet med hjemsted i Øster Jølby nu en velfungerende afdeling. Opblomstringen kom, da træneren fokuserede på mere og andet end udelukkende fodbold. Fokus blev i lige så høj grad på det sociale liv, og det har givet pote.

- Noget af det allervigtigste for os er, at vi har været nede at skrabe bunden, hvor folk ikke mødte op til træning. Så kom Johnny til med det sociale og samlede flokken. Vi vil alle det her, men vi vil også blive bedre, lyder det blandt andet fra holdets spillende træner, Morten Vester.

Et lykkeligt formandsskifte
I den sønderjyske fodboldklub, Christiansfeld IF, har de netop gennemgået noget så sjældent som et planlagt og lykkeligt formandsskifte.

Den nu daværende formand, Brian Ørnskov, har siddet på formandsposten i fire år. Han har stået i spidsen for et stort projekt med at opføre et nyt klubhus, og så mener han med rette, at han er klar til at give formandsstafetten videre.

Den nye mand på klubbens formandspost er Hans Rosenberg, der kommer med masser af gåpåmod samt en drøm om at sikre klubben en kunstgræsbane.

- Udover projektet med en kunstgræsbane, så betyder det meget for mig, at klubben i fællesskab kan gøre fodbold attraktiv for de yngste, så der også er seniorfodbold, når de kære børn bliver voksne, siger den nye formand.

Derudover er der masser af andre spændende og vedrørende historier fra en håndfuld af jeres fantastiske fodboldklubber.

Læs hele magasinet.