Sommeren er forbi, men vinteren kan altså også noget. Her rykker en stor del af fodboldaktiviteterne indendørs, og DBU Jylland har tilbuddene klar til dig og din klub - både for børn, unge og voksne.

Vi har corona-reglerne klar, så du kan trygt tilmelde hold til både indefodbold og futsal. Tilmeldingsfristen er på søndag den 4. oktober (Region 3 dog løbende), så klik dig ind på KlubOffice og få klubbens hold tilmeldt.


Vi ved, at corona-situationen holder nogle klubber tilbage, og her præciserer vi:
- Hvis man tilmelder et hold og den pågældende aktivitet aflyses, så vil man som klub naturligvis ikke blive opkrævet beløbet.

Når det er sagt, så følger vi i fodbolden (også indendørs) nogle særlige corona-regler, således at alle fortsat har mulighed for at dyrke den sport, vi elsker. I en tid med mange restriktioner, er det også vigtigt at være aktiv og holde både humør og kondition i form.

Sådan spiller vi indefodbold i dit lokalområde

Futsal
Udbydes fra U8 og opefter. I alle rækker spilles der tre-fire runder. I ungdom- og seniorrækkerne afvikles regionsmesterskaber i visse rækker, og nogle ungdomsrækker kvalificerer sig til de jyske mesterskaber.
Se mere her

4. oktober

Indefodbold
Turneringen udbydes fra U6 til Superveteraner. I børnerækkerne spilles der fire stævner i alt. I ungdoms- og seniorrækker spilles der tre indledende stævner inden regionsfinaler og jyske mesterskaber.
Se mere her

4. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 1 på mail region1@dbujylland.dk eller telefon 8939 9910  
Region 1 (Nordjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

 

Futsal
Turneringen udbydes fra U10 og opefter. U10-U12 spiller fire runde, alle øvrige spiller tre runder. I ungdoms- og seniorrækkerne afvikles der regionsfinaler for nummer et og to i hver pulje og der spilles om kvalifikation til jysk mesterskab i alle Liga 1-rækker (dog ikke senior).
Se mere her 
4. oktober
Indefodbold
Turneringen udbydes for alle aldre. Alle hold spiller som udgangspunkt tre indledende stævner – dog spiller U5 til U12 både piger og drenge fire stævner. Fra U13 kvalificerer de to bedste hold fra hver pulje sig til regionsfinalerne.
Se mere her
4. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 2 på mail region2@dbujylland.dk eller telefon 8939 9920  
Region 2 (Vestjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

 

Futsal
Udbydes til både drenge og piger fra U8 og opefter. Alle rækker afvikles som enkeltstående stævner, hvor man kan tilmelde sig de runder, der passer det enkelte hold. I ungdom og senior spilles der regionsfinaler, og nogle ungdomsrækker spiller desuden jyske mesterskaber.
Se mere her
Løbende

Indefodbold
Udbydes til både drenge og piger fra U5 og opefter. Alle rækker afvikles som enkeltstående stævner, hvor man kan tilmelde sig de runder, der passer det enkelte hold
I en del ungdoms- og seniorrækker afvikles regionssemifinaler, regionsfinaler og jysk mesterskab.
Se mere her
Løbende
Har du spørgsmål? Kontakt Region 3 på mail region3@dbujylland.dk eller telefon 8939 9930  
Region 3 (Østjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

 

Futsal
Turneringen udbydes fra U10 og opefter. Børnerækkerne spiller stævner. I ungdoms- og seniorrækkerne spilles der turnering og regionsfinaler samt jysk mesterskab i nogle ungdomsrækker.
Se mere her
4. oktober
Indefodbold
Udbydes fra U6 til Superveteraner. Der spilles turnering i alle rækker. I ungdoms- og seniorrækker spilles der desuden regionsfinaler og jysk mesterskab. I Region 4 spilles der med toårige årgange i ungdomsrækkerne. Det vil sige, at der bliver spillet U13, U15, U17 og U19 Drenge samt U13, U15 og U18 Piger.
Se mere her
4. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 4 på mail region4@dbujylland.dk eller telefon 8939 9940  
Region 4 (Syd- og Sønderjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist


Se mere om alle vore vintertilbud lige her:

Vinterbold2020 Mailsignatur Stor