Har dit hold ekstra lyst til at spille udendørs fodbold – også om vinteren? Så har vi det helt rette tilbud til 8-mandshold i U11- og U12-rækkerne, både for drenge og piger.

Fire stævner på kunstgræs fra november til marts, så I holder gang i spillerne og i den udendørs spillestil.

Tilmelding foregår via KlubOffice og sidste frist for tilmelding er 11. oktober.

God matchning til alle stævner
I drengerækkerne udbydes kunstgræsturneringen i tre niveauer i hver årgang (A, B og C), og der ombrydes efter hvert stævne. Ombrydningerne sikrer en god matchning til næste stævne.

- Det betyder, at vi reelt set ender ud i mange flere niveauer, så alle hold skulle gerne få en masse jævnbyrdige kampe, forklarer Steffen Lynge Pedersen fra DBU Jylland Turneringer.

I pigerækken udbydes to niveauer.

Sådan spilles stævnerne
Ved hvert af de fire stævner spilles tre 8-mandskampe pr. hold og datoplanen ser således ud:

  • 7./8. november 2020
  • 28./29. november 2020
  • 30./31. januar 2021
  • 6./7. marts 2021

Såfremt I har mulighed for at stille en kunstgræsbane til rådighed, så hører vi meget gerne fra jer. Send en mail til Steffen Lynge Pedersen med hvilke tider, I har mulighed for at booke, samt pris. Man kan naturligvis også deltage, selvom man ikke kan stille en kunstgræsbane til rådighed.

DBU Jylland sørger for at koordinere turneringen med puljesammensætning, kampprogram, dommerbestilling og banebooking inkl. betaling heraf. Se meget mere om kunstgræsturneringen her.

Tilmelding foregår via KlubOffice senest 11. oktober.

Kunstgræsturnering
Den centrale kunstgræsturnering afvikles for U11 og U12, både drenge- og pigerækker. Deltag i fire stævner over vinteren med tre kampe på kunstgræs hver gang. Ombrydning mellem hvert stævne sikrer god matchning. Bemærk: Man kan godt deltage, selvom man ikke selv har en kunstgræsbane til rådighed!
Se mere her
11. oktober
Har du spørgsmål til kunstgræsturneringen? Kontakt Steffen Lynge Pedersen på mail stef@dbujylland.dk eller telefon 8939 9991  
Aktivitet Tilmeldingsfrist


Se mere om alle vore vintertilbud lige her:

Vinterbold2020 Mailsignatur Stor