Alle indendørs turneringskampe for senior og ældre er aflyst foreløbig til og med den 22. november, og afhængigt af en eventuel forlængelse af det nuværende forsamlingsforbud på 10 personer kan anden runde i starten af december potentielt også være i fare.

Men det skal klubbens ungseniorer selvfølgelig ikke komme i klemme på!

Ny U21-række skal holde ungseniorer i gang
Derfor tilbyder DBU Jyllands fire regioner nu en U21-række i både indefodbold og futsal. Eller faktisk to U21-rækker, for der bliver selvfølgelig både en for kvinder og en for herrer.

Det vil primært være en særlig række, der ikke indgår i den normale indrangering, hverken i futsal eller indefodbold. Det vil sige, at en U17-spiller fx teoretisk godt kan spille på både U17 og U21 samme weekend uden begrænsninger.

Minimumsalderen for en U21-spiller er 16 år for herrer og 15 år for kvinder, mens man må være max. 21 år på spilledagen.

U21-rækkerne følger datoplanen for seniorer, hvilket betyder flg. mulige spilleweekender:

INDEFODBOLD FUTSAL
21/22. nov. 14/15. nov.
12/13. dec. 5/6. dec.
9/10. jan. 16/17. jan.


Prisen for deltagelse pr. runde er kr. 350,- pr. U21-indefodboldhold, mens den er kr. 655,- pr. U21-futsalhold. Udgifter til dommere og halleje er inkluderet i tilmeldingsgebyret.

Tilmeld pr. mail
Tilmeldingsfristen er kort til første runde, idet vi skal have holdtilmeldingen senest søndag den 1. november pr. mail til din region:


Du kan tilmelde holdet til alle tre runder fra start, eller du kan tilmelde fra runde til runde. Tilmeldingen til runde 2 og 3 kan klares via KlubOffice.

Der vil ikke umiddelbart blive tilbudt regions- og JM-finaler til U21-holdene.

 
OBS! Vi barsler også meget snart med et udendørs vintertilbud til U21-målgruppen. Hold øje med hjemmesiden her.