Med en lang dommerkarriere og mere end 5000 dømte kampe bag sig har Anders Harbo Jensen præsteret at lede et hav af fodboldkampe med høj faglig seriøsitet og integritet. Uanset alder, niveau og køn.

Derfor modtager han i år prisen ”Årets Fodbolddommer” i Region 2. Prisen får han for at være en god repræsentant for dommergerningen med lyst til at bidrage socialt og fagligt i dommermiljøet.

”Anders er en vellidt kollega såvel på som uden for banen. Han er klar med faglig sparring og viden samt anekdoter fra et langt dommervirke”, skriver Thomas Birch, formand i Holstebro/Vestjysk Fodbolddommer Klub.

Comeback til dommergerningen
Anders Harbo Jensen er efter nylig sygdom vendt stærkt tilbage til sit dommervirke med samme iver som altid. Han gør en dyd ud at dømme kampe, sparre med kollegerne og hjælpe dommerpåsætteren, når det brænder på.

”Anders er god til at bakke op om faglige og sociale arrangementer. Derudover bidrager han til det frivillige arbejde ved at være vejleder, ligesom han i en lang årrække har haft ansvar som kampfordeler”, skriver Thomas Birch videre.

”Bestyrelsen for Holstebro/Vestjysk Fodbolddommer Klub kan derfor fuldt ud stå inde for, at Anders Harbo Jensen vil være en værdig modtager af titlen Årets Breddedommer", afslutter Thomas Birch indstillingen.

Anders Harbo Jensen blev offentliggjort som ”Årets Breddedommer” ved årsmødet i Region 2 den 19. november i Aulum Fritidscenter. Allerede den 12. november modtog han rørt prisen efter en kamp på kunstgræsbanen i Skive.

Med hæderen følger et diplom, blomster og to landskampbilletter.