FO-Aarhus er hver torsdag indtil jul garant for gratis genbrugsmøbler. Fra kl. 15.00-18.00 inviteres de jyske fodboldklubber til åbent hus for cirkulær økonomi på den forhenværende journalisthøjskole på Oluf Palmes Allé 11, Aarhus N.

Alle klubber er mere end velkomne til at lægge vejen forbi og gå på genbrugsjagt blandt de mange møbler, som FO-Aarhus har indsamlet.

Foruden de mange borde, stole og tavler, der medfulgte i overtagelsen af den gamle journalisthøjskole, er der løbende blevet doneret andre møbler fra en række virksomheder som Agro Food Park, Incuba, Rambøll og NRGI. 2000 kontorartikler i fin stand står således til rådighed for fodboldklubberne – i bæredygtighedens tegn.

Ligesom ved FO-Aarhus’ tidligere donations-arrangement skal man som klub selv tage de møbler, som man gerne vil have, med sig hjem – og man skal selv stå for transporten.

Hvis man dog ønsker levering, kan man for en beskeden pris opnå det med FO-Aarhus’ serviceteam, Skejby Rangers. Pengene herfra går til investering i andre vigtige og sociale formål.

Fokus på bæredygtighed
Det glæder DBU Jylland igen at kunne give de jyske klubber en unik mulighed og samtidig sætte ekstra fokus på genbrug.

”Med den stigende og berettigede interesse, der er overalt i samfundet, på bæredygtighed og cirkulær økonomi, er jeg meget tilfreds med det arrangement, som er blevet etableret i tæt samarbejde med FO-Aarhus. Jeg håber, at mange klubber vil bakke op om arrangementet og finde møbler, der kan være med til at skabe mere liv i klubhuset, eller stole og borde til klubbens nye eFodboldafdeling”, opfordrer DBU Jyllands chef for kommune og samfund, Jacob Ebsen Madsen.