Brænder du for dommerfunktionen? Og kunne du tænke dig at arbejde med rekruttering og fastholdelse?

Så er det måske dig, som vi søger til en nyoprettet fuldtidsstilling som HR-koordinator på dommerområdet.

HR-koordinatoren får det administrative ansvar for rekruttering og fastholdelse af fodbolddommere i Jylland - i tæt samarbejde med dommerchefen, DBU Jyllands dommerfaglige frivillige samt de jyske fodbolddommerklubber.

Rekruttering og fastholdelse

Som HR-koordinator bliver man en nøgleperson på dommerområdet, hvor man skal være med til at iværksætte og gennemføre HR-tiltag, der understøtter rekrutteringen af nye dommere, ligesom man skal bidrage til iværksættelsen af tiltag, der fastholder de aktive dommere i dommergerningen og som samtidig ”brander” fodbolddommergerningen som en attraktiv fritidsbeskæftigelse.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende for os, men vi lægger vægt på, at du har direkte eller indirekte kendskab til fodbolddommerverdenen – måske du selv er dommer. Du skal også have energi, drive og være i stand at motivere de frivillige inden for dommerverdenen til at spille sammen om rekruttering og fastholdelse.

Ansøgningsfrist den 6. december

Den nye koordinator vil indgå i DBU Jyllands samlede dommerteam, som også består af syv lokalt placerede dommerpåsættere, en kursusansvarlig og en dommerchef, og man vil få base på DBU Jyllands kontor i Tilst ved Aarhus.

Vi forventer, at den nye HR-koordinator begynder hos os den 1. februar 2021. Der er ansøgningsfrist søndag den 6. december 2020 kl. 12.00, og vi gennemfører samtaler senest i uge 51. 

Du kan finde hele jobopslaget her - herunder informationer om hvordan du skal ansøge.