Det er en lidt underlig parallelverden at leve i lige nu. På den ene side er der international sundhedskrise grundet corona-virus, og på den anden side keder vi os en smule og trænger til oplevelser og inspiration.

Det første har vi ikke så meget indflydelse på, men i forhold til inspiration kan vi give dig nogle muligheder. I den seneste uge har du kunnet deltage i en række gratis webinarer hjemme fra din egen stue, men nåede du ikke forbi, så har du her mulighed for at se optagelserne derfra.

WEBINAR: SÅDAN BLIVER DET SJOVERE AT VÆRE EN FODBOLDBESTYRELSE
Kunne I tænke jer at gøre bestyrelsesarbejdet lidt sjovere og struktureret? Så se med i det webinar, vi afholdt onsdag den 25. marts 2020. Masser af konkrete værktøjer og erfaringer - til dig og din klub.


WEBINAR: SÅDAN SKABER I DET GODE BØRNEFODBOLDMILJØ
Få konkrete værktøjer til, hvordan I kan skabe det bedst mulige miljø for børnefodbolden i jeres klub. Se med i webinaret optaget torsdag den 27. marts 2020. Oplægget tager afsæt i det gode børnefodboldmiljøs fire ben:
- Ny dansk børnefodboldmodel
- Det gode træningsmiljø
- Det gode kampmiljø
- Det gode klubliv - klubmiljø


IT KLUBPAKKEN: GØR DIN KLUB SKARPERE DIGITALT
Dette webinar er delt i tre dele - henholdsvis grundlæggende niveau, brugerniveau og øvet niveau.

Del 1 - optagelse fra mandag den 23. marts 2020


Del 2 - optagelse fra onsdag den 25. marts 2020


Del 3 - optagelse fra fredag den 27. marts 2020
IT KLUBOFFICE: FÅ STYR PÅ KLUBBENS MASKINRUM
Dette webinar er ligeledes delt i tre dele - henholdsvis grundlæggende niveau, brugerniveau og øvet niveau. Se optagelserne her.