De jyske seriehold er sultne efter fodboldkampe. Hele 325 herrehold og 92 kvindehold står på spring til at tage hul på kampene i Sydbank Pokalen.

Allerede 9. og 11. juni er første runde klar til at blive fløjtet i gang for hhv. herrer og kvinder, hvis altså myndighedernes corona-restriktioner er justeret til, så vi må spille breddefodboldkampe.

 

Disse corona-restriktioner skal hæves, før vi kan gå i gang med kampe:

  • Forsamlingsforbuddet skal op på min. 30 personer, før vi kan gennemføre 11-mandskampe.
  • Anbefalingen om at undgå interaktion mellem klubber skal ophæves.


Udgangspunktet er et presset kampprogram med ca. to kampe pr. uge pga. corona-situationen, så vær opmærksom på datoplanen, hvis det bliver nødvendigt at flytte en enkelt kamp (bemærk, der må kun flyttes en kamp til et tidligere spilletidspunkt end det skemalagte).

Datoplan for herrer
Datoplan for kvinder

Se kampprogrammet online her
Lodtrækningen til første runde er foretaget, og du kan se det komplette kampprogram for Sydbank Pokalen via knapperne nedenfor. Dagen efter hver spillerunde trækkes der lod til næste runde, så følg med via det online kampprogram.


Sådan må du stille pokalholdet

De spillere, der den 21. marts 2020 var spilleberettiget for de pågældende klubber, er de spillere, som man må benytte i disse pokalkampe. Dette er for at undgå, at klubberne uhensigtsmæssigt sportsligt kan forstærke sig markant til de få resterende kampe.

Har du spørgsmål til Sydbank Pokalen, kan du kontakte DBU Jylland på tlf. 8939 9999 på hverdage kl. 10-12 eller via e-mail: info@dbujylland.dk.