Solen skinner og uge 23 står for døren. Det betyder nye DBU Træningsprogrammer til dig skræddersyet til den årgang, du er træner for.

DBU Træningsprogrammer er en service fra DBU Bredde til alle landets børne- og ungdomstrænere. Hver fredag får du tilsendt (når turneringerne er aktive) to komplette træningsprogrammer med beskrivelser i ord, billeder og video. Her i corona-tiden er en del turneringer ikke længere aktive;- derfor er træningsprogrammerne flyttet online, til gratis brug for alle interesserede.

Træningsprogrammer tilpasset hver årgang
Temaet for træningsprogrammerne op til U12 i denne uge er afslutninger og fokuspunkterne er, at spillerne sparker igennem bolden og at deres støttefod peger mod mål.

For U13-U19 er temaet for træningsprogrammerne i uge 23 først intensitet og en masse 1v1-træning. Husk ikke at have for mange fokuspunkter. og at opfordre spillerne til at prøve nogle finter af i træningen. Vi træner også igen pasninger, så afleveringerne sidder lige i skabet, når vi engang må spille kamp igen.

Nyd for en stund endnu at kunne fokusere på den enkelte spiller, når du kun træner max. ni spillere ad gangen. Grupper på ni spillere er også perfekte til at undgå lange køer, når vi f.eks. træner afslutninger.


Find corona-regler, protokoller og svar på dine spørgsmål her

Når din klub skal tilmelde hold til efterårsturneringen, så husk som træner at blive koblet på turneringsholdet med holdhverv i Klubinfo - så får du nemlig automatisk DBU Træningsprogrammer i din indbakke hver uge.

Det gøres helt enkelt i KlubOffice - se guide her. Din klub kan hjælpe dig med registreringen.