I årets pokalfinale i U16 pige-rækken i DBU Jyllands ungdomspokalturnering hev Fortuna Hjørring en snæver 2-1 sejr hjem over de nordjyske rivaler fra AaB.

Langt over hundrede tilskuere var vidner til en flot finale med spændende og medrivende boldspil. Og ikke kun de medrejsende fans var begejstrede for kampen.

- Det var en stor fornøjelse af have besøg af pigerne fra Fortuna Hjørring og AaB. Vi er glade for at få mulighed for at stå for afviklingen af dette års pokalfinale, lyder det fra værtsklubben, Brønderslev IF, som beredvilligt stillede anlægget til rådighed for arrangementet, der dermed foregik på neutral bane for de to nordjyske finalister.


Sådan gik onsdagens øvrige pokalfinaler
I U13 pige-finalen i Give vandt Silkeborg Q med 3-2 over Varde IF. FC Midtjylland sejrede i en målrig U17 Drenge-finale over AGF i Kjellerup, mens Fortuna Hjørring også i U18 pigerækken vandt pokalen foran Kolding Q med en smal 1-0 sejr i Ans.

Tillykke til pokalmestrene.

Du kan se mange flere pokalfinaler resten af ugen, for der er gang i kampene helt til og med lørdag.
 


Er du blevet fristet til at deltage med et ungdomshold i DBU Jyllands Ungdomspokalturnering i næste omgang, som starter i august, så kan du tilmelde dit hold helt indtil 9. august.