- En fremragende pokalfinale, intet mindre.

Sådan lød det med begejstring i stemmen fra DBU Jyllands repræsentant i Ølholm, Lars-Michael T. Andreasen, da han skulle beskrive U15-pigepokalfinale tirsdag aften.

Store forventninger til dygtige piger
I en medrivende kamp sad IF Lyseng på kampens 1. halvleg, men deres 2-0 føring blev spist af Haderslev FK, der kom stærkt igen i 2. halvleg og udlignede til 2-2.

- Tilskuerne levede sig med i kampen, og nervøsiteten var bestemt også til at mærke på tilskuerpladserne, beretter Lars-Michael fra kampen, der blev afviklet på neutral bane i Tørring.

Først dybt inde i dommerens overtid kunne Alvilda Hansen Wetche score kampens afgørende mål til 3-2 til IF Lyseng.

- Vi har spillet mange spændende kampe i DBU Jyllands Pokalturnering, men pigerne har fortjent den her titel, for de har domineret turneringen, lyder det fra IF Lysengs Jakob Bonde Lauritsen, der har store forventninger til U15-årgangens fremtidige bedrifter.


Masser af pokalfinaler resten af ugen
Samtidig med U15-pigefinalen i Tørring spillede også U15-drengene årets finale på hybridbanen i Herning. Her endte kampen 3-1 til FC Midtjylland over Vejle B.

Tillykke til pokalmestrene.

Du kan se mange flere pokalfinaler resten af ugen, for der er gang i kampene helt til og med lørdag.
 


Er du blevet fristet til at deltage med et ungdomshold i DBU Jyllands Ungdomspokalturnering i næste omgang, som starter i august, så kan du tilmelde dit hold helt indtil 9. august.