Piger tager til træning for at lære og blive dygtigere, men det kan være svært at sikre at alle i truppen får udfordringer og tager glade hjem med følelsen af at have lært noget.

- Den udfordring vil jeg komme til livs på seminaret og banen i Rødding, lyder det fra Jesper Skou Bendixen, som har mere end 20 års trænerkarriere bag sig. I øjeblikket er han Talenttræner hos DBU U14 Jylland Syd.

Aftenen byder på indslag på både træningsbanen og indenfor fra den mangeårige pigetræner. Han opfordrer til, at deltagerne selv medbringer de udfordringer, de oplever i hverdagen.

Efter træningspasset vil Jesper Skou Bendixen i sit oplæg give sine bud på, hvordan man strukturerer en træning, som tilgodeser alle. Derudover vil han fortælle om, hvilke forudsætninger der gælder for at bliver en god pigetræner, og hvordan man som træner kan udvikle pigerne – både på og uden for banen.

Vi starter med let forplejning og oplæg kl. 17.30. Derefter går vi på banen, hvor der vil være mediespillere til rådighed og efterfølgende afsluttes trænerseminaret indenfor med kaffe og frugt.  

Praktisk information
Afholdelsessted: Rødding Centeret, Søndergyden 15 – 6630 Rødding

Tid: 30. marts 2020 kl. 17.30-21.00

Målgruppe: Pigetrænere fra U13 og opefter

Refreshment point: 3 

Prisen for seminaret er 400 kr.