Der er loyale fodbolddommere, og så er der de meget loyale fodbolddommere. I sidstnævnte kategori tilhører Finn G. Sørensen i den grad, da han har været dommer i hele 41 år – og fortsat er det. For den lange og flotte karriere er den nordjyske fodbolddommer netop blevet tildelt prisen som Årets Breddedommer i DBU Jylland Region 1.

Finn G. Sørensen gjorde lynkarriere og steg hurtigt i graderne og dømte allerede i midten af 80’erne i den daværende 3. division. Han betegnes som en meget velanset og respekteret fodbolddommer.

Efter nogle år som dommer på højt plan har den pensionerede politibetjent virket lokalt, og det er altid med et køligt overblik og med stor respekt omkring sig.

Flittig på begge sider af kridtstregerne
Den nykårede prismodtager er ivrig fodbolddommer, som fortsat tager masser af opgaver på banerne, og det er både udendørs, indendørs og sågar futsal.

Men faktisk er det ikke kun på banen, at Finn G. Sørensen gør et stort stykke arbejde. Han er også privat dommerpåsætter hos Aalborg Fodbolddommerklub. Det er et krævende arbejde, som kræver et stort overblik. I den funktion har han også et tæt samarbejde med DBU Jylland.

- Alt i alt en person vi i Aalborg har stor tillid til og nyder kæmpestor respekt for i såvel DBU Jylland, hos klubberne i vores område og ikke mindst blandt kollegerne i Aalborg Fodbolddommerkub, lyder det fra Carl Johan Christensen formand i Aalborg Fodbolddommerklub i indstillingen.

På grund af corona-restriktioner er prisen overrakt forud for DBU Jylland Region 1’s årsmøde. Stort tillykke til Finn G. Sørensen med den velfortjente anerkendelse som Årets Breddedommer 2020 i Region 1.

Med den regionale pris følger et diplom, blomster og to landskampbilletter.