Den gode oplevelse er i fokus.

Den rutinerede vestjyske dommer, Laurids Krogsgaard, har efterhånden fløjtet fodboldkampe i 34 år, så der skal mere end corona-regler til at tage fodboldglæden fra ham.

Indefodbold 201121 Spjald IT Dommerlauridskrogsgaard
Fodbolddommer gennem 34 år Laurids Krogsgaard
- Jeg skal lige huske mundbindet, når jeg skal ind og ud fra hallen, men ellers har jeg jo den samme rolle som altid, lyder det fra dommeren fra Ringkøbing.


Får motion og lidt social snak
Laurids Krogsgaard har ikke nær så mange kampe i kalenderen, som han plejer om vinteren, da det kun er børn og unge, der må spille stævner. Men så må han jo nyde de kampe, der er.

- Jeg er vant til at være ude hver eneste weekend, men 2020 har været ret specielt, også for mig som dommer, forklarer han.

Han sætter pris på at være i gang, for både motionen og den sociale snak er en god del af motivationen for ham som fodbolddommer. Mange private klubstævner er aflyst på grund af forsamlingsforbuddets begrænsninger, men DBU Jyllands turnering deltager han meget gerne i.

Lidt konduite og fleksibilitet må der til
Ved dagens stævne har arrangørklubben inddelt området uden for banderne i zoner til hvert hold. Laurids Krogsgaard roser corona-iniativet.

- Så bakker jeg op ved at vise lidt konduite over for, at der bliver skiftet ud fra lidt forskellige steder fra kamp til kamp. Det får vi nemt til at fungere, siger den rutinerede dommer.

Da puljerne også begrænset til 4-5 hold på grund af forsamlingsforbuddet, er han også klar til at være fleksibel med ekstra pauser hist og her, når et hold skal spille to kampe i træk. Velkomsthilsenen er dømt ude af corona-reglerne, men den gode tone hersker nu fortsat, når Laurids passer fløjten.