Fodboldklubberne under Region 2 valgte tirsdag aften ny formand.

Det skete på regionens årsmøde i Aulum Fritidscenter, hvor ildsjælen Johanne Berg efter fem år på posten og 10 år i regionsbestyrelsen valgte at nedlægge sit hverv.

- Jeg har haft nogle rigtig spændende og lærerige år som frivillig i Region 2, DBU Jylland og DBU, hvor jeg har mødt en masse kompetente og engagerede mennesker. Men nu er tiden inde til at prioritere min tid lidt anderledes. Derfor har jeg efter længere tids overvejelse besluttet at stoppe som frivillig i DBU Jylland, sagde Johanne Berg.

Bliver som klubformand
Hendes afløser på posten er Johnny Krogh Hansen, formand for Ravnsbjerg IF og medlem af Region 2’s bestyrelse siden november 2015.

- Jeg har besluttet mig for at beholde min klubformandspost, så jeg kan få signalerne fra græsrødderne. Nærheden til klubberne er utrolig vigtig for mig. Derudover er det uden tvivl frivilligheden og børnefodbolden, der ligger tættest ved mit fodboldhjerte, sagde Johnny Krogh Hansen i forbindelse med valget.

Udover formandsskiftet modtog bestyrelsesmedlemmerne Henrik Flensborg Hansen og Jørgen Rasmussen genvalg til en ny to-årig periode.

Ny kvinde i bestyrelsen
Desuden var der nyvalg af Pernille Kristensen til den ledige bestyrelsespost efter Johnny Krogh Hansen. Hun er aktiv klubleder i Nr. Felding GIF, bl.a. som formand og børneformand.

Michael Koch, Poul Overgaard og Torben Nielsen blev valgt for to-årige perioder sidste år og var derfor ikke på valg i 2019.

Valgene betyder, at Region 2’s bestyrelse i 2020 ser således ud:

Johnny Krogh Hansen (formand)
Torben Nielsen (næstformand)
Jørgen Rasmussen
Pernille Kristensen
Henrik Flensborg Hansen
Michael Koch
Poul Overgaard