1967 var året, hvor The Doors udgav nummeret ”Light my fire”. Det var også i 1967, at svenskerne fandt ud af, at det nok var en meget god idé at køre i højre side af vejen – og så var det netop dette år, at Villy Hansen fra Skagen begyndte som fodboldfrivillig.

Det har han sådan set været lige siden, hvilket betyder, at det nordjyske kraftværk har arbejdet frivilligt for breddefodbolden i 52 år i træk.

Den helt enestående bedrift sikrede ham DBU Jyllands Gør en forskel-pris i DBU Jylland Region 1 torsdag aften som blev afholdt på Aalborg Portland Park.

Er stadig kampfordeler og bestyrelsesmedlem
På trods af sine snart 77 år er Villy Hansen stadig særdeles aktiv i Skagen IK, hvor han både er kampfordeler og bestyrelsesmedlem. Det er man rigtig glad for i den nordligst beliggende klub i Danmark.

- Villy er jo en mand uden de store armbevægelser, men han udfører det frivillige arbejde helt på sin egen facon. Han har en kæmpe viden, og så er han altid i godt humør og er dejlig humoristisk, lyder det fra klubben i indstillingen.

Villy Hansen har været frivillig så længe, at han allerede i 1986 modtog det daværende JBU’s sølvnål. I 2003 modtog han DBU’s sølvnål, og i 2005 fik han Skagen kommunes idrætspris.

Med prisen følger et diplom, en gave og en check på kr. 4.000.