Der var taktfaste klapsalver, da Nibe Boldklub fik overrakt hæderen som Årets Fodboldklub i DBU Jylland Region 1.

Den lydkulisse må betegnes som helt igennem fortjent. Nibe Boldklub er nemlig en velfungerende fodboldklub på alle parametre. En klub i rivende udvikling.

I år har klubben f.eks. indviet en kunstgræsbane, haft to kvindeseniorhold for første gang, samt kunnet prale af intet mindre end 100 fodboldspillere under seks år.

Fokus på klubmiljøet og mangfoldighed
I Nibe Boldklub er fællesskabet i højsædet. Klubben arrangerer blandt andet fællesspisninger og har netop fået en donation fra Toms Guldbarre-puljen. En donation, som betyder, at klubben har mulighed for at servere sund mad i klubhuset til spillere og forældre i en travl hverdag.

- Det sociale fællesskab ligger os meget på sinde. Vores motto er, at ”vi vil sejre gennem fællesskab og sammenhold”. Og det er ikke bare tomme ord. Det skal være sjovt, spændende og udfordrende at gå til fodbold. Det må aldrig bare blive en sur pligt, lyder det fra klubbens formand Knud Tobiasen.

Masser af projekter i støbeskeen
Det sociale fokus har også betydet, at klubben har startet et projekt op, hvor formålet er at give fire til otte børn i fjerde- til sjetteklasses-alderen en oplevelse af, hvad det vil sige at være en del af et fællesskab. Og målet er, at få dem integreret i klubben.

Herudover vil klubben, som i forvejen har omkring 60 kvinder tilmeldt sit Fodbold Fitness-tilbud, starte et særligt soccer-mom-hold. Herudover vil klubben starte et tilbud til en gruppe af mennesker, som man kun sjældent ser i en fodboldklub. Det kan være folk med en fysisk sygdom eller måske psykiske diagnoser som f.eks. ADHD eller lignende.

Med titlen følger også et banner, en pokal og et diplom.