Kalenderen fortæller os, at december er lige om hjørnet. Der er dog mulighed for tidlige julegaver; mange af forårets puljer er nemlig offentliggjort, så man allerede nu kan se, om man får mulighed for revanche for efterårets nederlag til lokalrivalerne til foråret.

Mange af puljerne for den centrale turnering er udtrukket.

Herudover er der netop åbnet op for tilmelding af hold til de laveste ungdomsrækker, Serie 6 Herrer og Serie 2 Kvinder. Det sker naturligvis online – via KlubOffice.

Overblik: Disse puljer er offentliggjort
Der er tale om en stor portion af det samlede antal rækker, som er blevet offentliggjort. Det er nemlig alle de rækker, hvor der bliver spillet 14 kampe, som har set dagens lys i dag.

Det gælder følgende rækker:

Herrer: Jyllandsserien, Serie 1, Serie 2, Serie 3 og Serie 4

Kvinder: Kvinde serie Vest, Jyllandsserien Kvinder

Drengeungdom: U19 Liga 1, U19 Liga 2, U17 Liga 1, U17 Liga 2, U16 Liga 1, U16 Liga 2, U15 Liga 2, U14 Liga 1, U14 Liga 2, U13 Liga 1 og U13 Liga 2.

Pigeungdom: U18 Liga 1, U16 Liga 1, U15 Liga 1 og U14 Liga 1.

De resterende centrale rækker bliver offentliggjort til foråret (den 6. marts) - dog med undtagelse af U13 Piger Liga 1 som offentliggøres 14. februar.

Sådan finder du din pulje
Du kan finde frem til dit holds pulje på flere måder. F.eks. ved at søge på din klub her.

Her kan du skrive navnet på din klub, og når du har fundet den, kan du - ved at klikke på den - få en oversigt over alle klubbens hold. Herefter kan du finde puljen.