MENU

To nye konsulenter klar til at hjælpe klubberne

Peter Davies og Ida Herlev Nielsen tiltræder som nye fodboldkonsulenter pr. 1. april og skal bl.a. hjælpe fodboldklubberne i Jylland og på Fyn med at sætte fokus på motionsfodbold.

To nye konsulenter klar til at hjælpe klubberne
Peter Davies og Ida Herlev Nielsen tiltræder som nye fodboldkonsulenter pr. 1. april.

AF: Mads D. Larsen, DBU Jylland Kommunikation//

Der er nu sat navne på de to nye konsulenter, der skal understøtte den fortsatte udvikling af breddefodbolden i Jylland og på Fyn.

Peter Davies tiltræder i en kombinationsstilling, hvor han dels skal fungere som DBU Jylland-klubrådgiver med fokus på den generelle udvikling i fodboldklubberne i det midt- og sydjyske område og dels som Bevæg Dig For Livet-konsulent, hvor han målrettet skal arbejde med at udvikle motionsfodbolden sammen med fodboldklubberne i Øst- og Midtjylland.

Peter vil som klubrådgiver være ansvarlig for følgende kommuner: Odder, Samsø, Horsens, Hedensted og Vejle. Sidstnævnte sammen med Karina Kallehauge.

Ansvarlig for 100 frivillige

Peter Davies er 44 år, bosat med sin familie i Sunds, oprindeligt uddannet skolelærer, og kommer fra en stilling som lønnet sportslig leder i Sunds IF, hvor han bl.a. har haft ansvaret for rekruttering og pleje af klubbens frivillige trænere og ledere. I alt ca. 100 personer. En rolle som samtidig har betydet, at han har været kontaktperson mellem klubbens bestyrelse og de øvrige frivillige, ligesom han har været planlægger og initiativtager til opstart af fodbold fitness for kvinder i klubben.

Frivilligheden har i det hele taget været et vigtigt omdrejningspunkt i Peter Davies’ liv. Han har bl.a. været holdleder, campchef og stævneansvarlig i Herning Badmintonklub, træner og projektansvarlig i Sunds Badmintonklub og fodboldtræner og projektleder i Sunds IF.

Han har også været involveret som frivillig i både DBU Jylland og DBU, ligesom han er medlem af et nystiftet idrætspanel under Danmarks Idrætsforbund.

Fuld fokus på Bevæg Dig For Livet

Ida Herlev Nielsen gør Peter Davies følgeskab som ny Bevæg Dig For Livet-konsulent.

Hun vil være 100 procent dedikeret til dette projekt og derfor vil hendes primære arbejdsopgaver bestå af opsøgende arbejde i fodboldklubberne med henblik på at lave klubaftaler omkring opstart af Fodbold Fitness og motionsfodbold.

Rent geografisk vil Ida få Midt- og Sydjylland samt Fyn som sit arbejdsområde.

Hun er 29 år, oprindeligt uddannet cand.soc. i kultursociologi, og bosat i Glejbjerg med sin familie. Hun har erhvervserfaring fra Kolding Kommune, og har kompetencer inden for bl.a. netværksskabelse, eventkoordinering, samt mobilisering af og samskabelse med frivillige.

Derudover har hun mange års erfaring fra fodboldverdenen, både som spiller, træner og bestyrelsesmedlem.

Frivilligt arbejde fylder generelt meget i hendes liv. Bl.a. er hun bestyrelsesmedlem i Glejbjerg Borgerforening, ligesom hun er assisterende træner i fodboldfitness, ansvarlig for en kvindefodboldturnering ved Glejbjerg byfest og har blandt andet stået for koordineringen af ”Lyserød lørdag” i 2017 til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Både Ida og Peter tiltræder den 1. april.

Målsætningen bag Bevæg Dig For Livet-projektet er at Danmark skal være verdens mest aktive nation i 2025. Nordea-fonden, TrygFonden, DIF og DGI investerede tilsammen 100 millioner kroner i projektet fra 2015 til 2018, og fondene har udvidet med 94 millioner kroner frem til 2021.

Log ind