MENU

Til børnefodboldfest med DBU 3-bold Tour

Fodboldfest, hygge og fælles oplevelser for hele familien. Det er nogle af ingredienserne i DBU 3-bold Tour, som starter fodboldfesten for børnehold i maj og juni med sjove stævner i Stautrup, Mejrup, Skovlund og Jetsmark. Tilmeldingen er åben.

Til børnefodboldfest med DBU 3-bold Tour
Kom med til bande-fodbold og tivoli-aktiviteteter på DBU 3-bold Tour seks steder i Jylland (foto: Mathias Kousgaard)

AF: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation//

Aktiviteter på og uden for banen. Flotte medaljer. For hele familien.

Nå ja, og så er DBU 3-bold Tour også to timers fantastisk og intensiv børnefodbold tre mod tre på baner med bander omkring! Det er slet ikke så ringe endda.

Alle fodboldglade børn i årgangene 2008-2014 kan godt begynde at glæde sig. Forårssolen er ved at lade op til noget helt stort, så det er lige straks tid for det store fodboldtivoli - også kaldet DBU 3-bold Tour!

Ta' endelig forældre og søskende med, der er masser af aktiviteter også uden for fodboldbanerne - og det koster kun kr. 200,- pr. hold! Der er garanti for flotte medaljer til alle deltagende spillere.

Find stævnet nærmest dig
 
Stautrup IF
 v/Aarhus er første stop på DBU 3-bold Tour torsdag den 30. maj (Kr. Himmelfartsdag) skarpt forfulgt af Mejrup GU i det vestjyske, der er værtsklub for stævnet 2. juni. Meld til med det samme - det koster kun kr. 200,- pr. hold at deltage og du kan tilmelde pr. mail (oplys blot årgang, køn og kontaktinfo).

Der er også stævne hos Skovlund IF mellem Grindsted og Varde søndag den 16. juni, mens nordjyske Jetsmark IF slutter forårssæsonen af med en kombination af Fårup Cup og DBU 3-bold Tour lørdag den 22. juni.

Der er åbent for tilmelding til alle stævner - både via KlubOfficestaevner.dk og pr. mail. Se meget mere om DBU 3-bold Tour her.

Sådan ser hele tourplanen ud for 2019:

Dato Region Værtsklub
30. maj Region 3 Stautrup IF
2. juni Region 2 Mejrup GU
15. juni DBU Fyn  
16. juni Region 4 Skovlund IF
22. juni Region 1 Jetsmark IF
1. september Region 3 Brædstrup IF
8. september Region 2 Mønsted IF
14. september DBU Fyn  


DBU 3-bold Tour varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 13 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne.

På DBU 3-bold Tour spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om stævnerne på www.dbujylland.dk/dbu3boldtour.

Det koster kr. 200,- pr. hold at deltage, og i år er DBU 3-bold Tour et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014. Det vil sige fra U5 til og med U9 i foråret - og fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien ændres u-betegnelsen blot). I foråret gælder tilbuddet også for U10 og U11 Piger, mens det i efteråret hedder U11 og U12 Piger - altså årgang 2008 og 2009.

 

Log ind