MENU

Hold styr på klubbens kontaktpersoner

Det er generalforsamlingstid i mange klubber og derfor kan der være udskiftning i bestyrelser, udvalg og blandt kontaktpersoner. Husk at få opdateret klub- og holdhverv i KlubOffice, så de rette personer kan kontaktes af både andre klubber og DBU Jylland.

Hold styr på klubbens kontaktpersoner
Det er nemmest, hvis informationen kan gå direkte til den person, der har brug for den (foto: Henrik Bjerregrav)

AF: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation//

Er kassereren i din klub stoppet eller har I måske fået ny formand? Måske har I fået etableret et helt nyt ungdomsudvalg?

Så er det smart at få opdateret de såkaldte klubhverv i KlubOffice, for klubhvervene er dem, som andre klubber kan kontakte og som DBU Jylland sender relevant information til.

Klubhverv er klubbens officielle kontaktpersoner

Havner al mailkorrespondance kun ved klubbens formand, som er ved at drukne i arbejdet og ikke får alt sendt videre til f.eks. et ungdomsudvalg? Så har I mulighed for at koble andre kontaktpersoner på forskellige klubhverv. Så kommer mails om ungdomsfodbold BÅDE til klubbens formand OG til f.eks. kontaktpersonen, der er koblet på klubhvervet "Herreungdom" eller "Pigeungdom".

Har I skiftet ud på kampfordeler-posten, er det meget vigtigt netop i denne sæsonopstartstid at få opdateret klubhvervet. Ellers går klubben måske glip af vigtig information om turneringer og tidsfrister, ligesom andre klubber kan have svært ved at få kontakt til din klub omkring f.eks. kampændringer.

Din klub kan knytte kontaktpersoner til f.eks. disse klubhverv:

  • Postadresse
  • Formand
  • Kampfordeler (11:11, 8:8, osv.)
  • Herreungdom
  • Pigeungdom
  • Børneformand
  • ..og mange flere, se mere i KlubOffice

Se en quick-guide til opdatering af klubbens kontaktpersoner her

Tip: På samme side i KlubOffice (som guiden i linket ovenfor henviser til) kan du også få et overblik over, hvor mange personer i klubben, der f.eks. har klubhvervet Herreungdom. Klik blot på + ud for det enkelte klubhverv. Det er ikke hensigtsmæssigt, at ret mange har samme hverv.

Smart med kontaktpersoner på det enkelte hold

Udover klubbens officielle kontaktpersoner - klubhverv - er det smart at koble kontaktpersoner på det enkelte hold. Disse holdkontaktpersoner vil så være noteret i holdoversigten i deres turneringspulje, så trænere indbyrdes kan kontakte hinanden.

Holdkontaktpersoner kan være trænere, holdledere, assistenter eller andre med tilknytning til et hold. Ved at tildele dem hvervet holdkontaktperson på et hold, vil de både få mulighed for at udfylde holdkort, ligesom de vil fremgå på holdkontaktlisten både på DBU Jyllands hjemmeside og i Fodbold App'en.

Få en hurtig vejledning til oprettelse af holdkontaktpersoner her


 

Log ind