MENU

Seminar: Få tempo og kvalitet i pigetræningen

Hjælp dine pigespillere hen imod deres maksimale potentiale og skab en fodboldtræning med fokus på masser af tempo og intensitet. Det er overskriften, når DBU Jylland afholder seminar for pigetrænere til september.

Seminar: Få tempo og kvalitet i pigetræningen
Hvis man vil udvikle sine pige- eller kvindespillere optimalt, så er kvalitet, intensitet og tempo altafgørende. Foto: Henrik Bjerregrav

AF: Martin Weibel, DBU Jylland//

DBU har i de senere år arbejdet med begrebet ”KIT” i træningen af fodboldpiger. Det står for kvalitet, intensitet og tempo.

For ofte foregår pigetræningen ikke på højeste blus, og det er skidt når man ser på, træningen ud fra et udviklingsperspektiv. Og træningen er jo bare sjovest, når man bliver bedre.

DBU Jylland er klar med to seminarer, hvor du kan få styr på de vigtige elementer i ”KIT”-træningen. Begge seminarer ligger i september og er placeret i Viborg og Vejen - så pige- og kvindetrænere fra hele Jylland kan komme deltage uden at skulle køre alt for langt.

Talenttrænere giver redskaber med hjem

De to seminarer bliver afholdt den 3. september i Viborg og den 17. september i Vejen, og det er det to DBU pigetalenttrænere Lasse Bigum og Jesper Skou Bendixen, som hver især er instruktører på kurserne.

Og ifølge sidstnævnte er ”KIT”-træningsformen afgørende både for spil og smil hos pigerne.

- Når fodboldspillere udvikler sig, så synes de, træningen er sjov. Derfor er opgaven for alle trænere, lige gyldigt hvilket niveau de er på, at skabe et miljø hvor pigerne udvikler sig. Det er målet med seminarerne, at alle trænere, uanset niveau, får redskaber som de kan tage med hjem til deres egen klub og på den måde få tempo, intensitet og kvalitet i træningen, siger Jesper Skou Bendixen.

Målgruppe:
Pige-/kvindetrænere fra U13 og op.

Tid og sted:
d.3. september 17.30-20.30 med Lasse Bigum, Søndermarken Idræts klub, Liseborgvej 37, 8800 Viborg
d.17. september 17.30-20.30 med Jesper Skou Bendixen, Vejen Idrætscenter

Tilmelding:
Tilmeld seminaret i Viborg (3/9) 
Tilmeld seminaret i Vejen (17/9)

Pris:
350 kr

Refresh:
3 point til B- og C-licens

Log ind