MENU

Flere sjove børnestævner efter sommerferien

Allerede i august og september er DBU 3-bold Tour igen klar med masser af spændende fodbold og underholdning uden for banerne til børnehold fra U6-U10. Baner med bander sikrer fokus på fodbolden og så er det bare børnefodbold, når det er bedst og sjovest. Tilmeld online.

Flere sjove børnestævner efter sommerferien
DBU 3-bold Tour er for børn i alderen 5-11 år og der skal kun tre spillere til et hold (foto: Mathias Kousgaard)

AF: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation//

Flere tusinde børnefodboldspillere har før sommerferien været tilmeldt DBU 3-bold Tour-stævnerne i Stavtrup, Mejrup, Odense og Jetsmark. Bande-fodbold for 3-mandshold var på menuen, der også bød på sved og masser af smil. Se stemningsvideoen fra stævnet i Stavtrup her.

Allerede 1. september byder vi igen på DBU 3-bold Tour i Jylland, hvor Brædstrup IF er værtsklub. Søndag den 8. september åbner Mønsted IF stadion for de glade 3-boldbørn, men fynboerne byder på stævner 24. august og 14. september.

13 små baner omkranset af bander gør fodboldkampene intense og sjove, fordi spillet ikke hele tiden skal stoppes, når bolden ryger over sidelinjen. Alle hold får afviklet deres kampe på to timer og så er der frit slag til alle de andre aktiviteter uden for banerne.

Tilmeld allerede nu på  staevner.dk/Brædstrupstaevner.dk/Mønsted eller via mail til DBU Jylland - tilmeldingsfristen er 10 dage før hvert stævne. Der kan også som altid tilmeldes via KlubOffice.

Aktiviteter for store og små
Uden for banerne står værtsklubberne klar med masser af underholdning, aktiviteter og boder. Den store hoppebane står også oppustet og klar.

Der er masser af boder med mad og drikke til både spillere, søskende og forældre, så vær klar med det gode humør, så bliver det helt fantastisk.

DBU 3-bold Tour er for hele familien, så fyld bilen og tag af sted sammen med holdet.

Medaljer til alle
Alle spillere er vindere til DBU 3-bold Tour og derfor er der også medaljeoverrækkelse efter de to timers fodbold. Der er flotte medaljer til alle holdets spillere.

Hele herligheden koster kun kr. 200,- pr. hold og der kan tilmeldes via KlubOfficestaevner.dk/Brædstrupstaevner.dk/Mønsted eller via mail til DBU Jylland. Tilmeldingsfristen er 10 dage før hvert stævne.

Sådan ser hele tourplanen ud for efteråret 2019:

Dato Region Værtsklub
24. august DBU Fyn Odense KFUM
1. september Region 3 Brædstrup IF
8. september Region 2 Mønsted IF
14. september DBU Fyn  


foto: Bob Gisselmann
foto: Bob Gisselmann, DBU Jylland


DBU 3-bold Tour varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 13 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne.


På DBU 3-bold Tour spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om stævnerne på www.dbujylland.dk/dbu3boldtour.

Det koster kr. 200,- pr. hold at deltage, og i år er DBU 3-bold Tour et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014. Det vil sige fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien ændres u-betegnelsen blot). I efteråret gælder tilbuddet også for U11 og U12 Piger - altså årgang 2008 og 2009.

 

Log ind