MENU

Tag til kampfordelermøde hjemme i stuen

Tirsdag den 5. februar kan du lige efter aftensmaden deltage helt gratis i et online kampfordelermøde hjemme fra din egen computer. Mødet er for de kampfordelere, som ikke har haft mulighed for at deltage på et af de 13 kampfordelermøder, der har været afholdt i Jylland i januar.

Tag til kampfordelermøde hjemme i stuen
AF: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation//

Ligesom sidste år afvikler DBU Jylland et kampfordelermøde som et webinar - et digitalt møde direkte på nettet.

Webinarmødet skal ses som en supplement til de fysiske møder og målgruppen til webinaret er således de kampfordelere, der ikke har deltaget på et af de allerede afholdte møder i 2019.

Webinaret er et online møde, hvor deltagerne møder DBU Jylland-ansatte og andre webinar-deltagere direkte på nettet.

Hvad får du ud af at deltage?

Som deltager kan man se DBU Jyllands slide-præsentation fra de 13 fysiske kampfordelermøder, mv. og undervejs kan man også chatte med de andre deltagere og stille spørgsmål til de ansatte.

Du bliver bl.a. opdateret på:

  • Supplerende spilletilladelse
  • KlubOffice
  • Ombrydningsrækker
  • Nyt fra delegeretmødet
  • Dommernyt

Hvornår og hvordan?

Webinaret afvikles tirsdag 5. februar kl. 18.30-19.30 og på mødet vil vi gennemgå ovenstående emner, der har været behandlet på de 13 kampfordelermøder, der har været afviklet i januar rundt omkring i Jylland med ca. 300 deltagere.

Hvis du vil være med, skal du tilmelde dig her.

Du vil her blive bedt om at udfylde navn og mail, hvorefter der sendes en bekræftelsesmail til dig fra DBU IT . I denne bekræftelse finder du et direkte og personligt link til deltagelse under ”How to join webinar” - punkt 1. Det anbefales, at du registrerer dig i god tid inden webinaret.

Har du spørgsmål inden webinaret, er du velkommen til at kontakte Hans Sørensen på tlf. 8939 9921 eller Ole Frandsen på tlf. 8939 9958.

Log ind