MENU

Nu kan du tilmelde nye hold til foråret

Har din klub har fået nye hold i de laveste ungdomsrækker, Serie 6 eller Serie 2 Kvinder? Eller har I mistet spillere, så I skal trække et hold? Så er det senest 3. marts, der skal tilmeldes ekstra eller trækkes hold i forårets turneringstilbud fra DBU Jylland. Bemærk også U13, der skifter spilleform fra 8-mands til 11-mands.

Nu kan du tilmelde nye hold til foråret
Grubler I over, at I har fået ekstra spillere op til forårssæsonen? Så er det nu, I kan justere på holdtilmeldingen. Foto: Henrik Bjerregrav

AF: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation//

Foråret byder på en helt frisk holdopstilling. Eller det vil sige, vi genbruger egentlig de hold, som klubben havde tilmeldt i efteråret, men I har mulighed for at sætte en ny holdopstilling, hvis det er nødvendigt.

DBU Jylland har nemlig netop åbnet tilmeldingsvinduet for de laveste 11-mands ungdomsrækker, Serie 6 herrer samt Serie 2 kvinder. Tilmeldingsvinduet er åbent indtil 3. marts.

Så har I oplevet en masse nye spillere til opstartstræningen, har I startet en ny klub eller har I bare ventet på, at tilmeldingen skulle åbne, så sæt jer til tasterne nu. Hvis det modsatte er tilfældet og I har mistet spillere, så er det også nu, der skal trækkes hold. Altsammen via KlubOffice.

Alle efterårets hold er automatisk overført


Hvis dit hold spillede med i DBU Jyllands 11-mandsturnering - eller U13 8:8 - i efteråret, og I stadig har spillere nok til at stille hold, skal du ikke foretage dig noget.

Alle hold fra efteråret bliver nemlig automatisk overført til foråret. Kort sagt skal I kun være aktive, hvis I har et nyt hold eller hvis I ønsker at udtrække et hold.

- Alt vedrørende tilmeldingsvinduet er helt, som det plejer. Vær blot opmærksom på, at Serie 5, Serie 6 og Serie 2 Kvinder som noget nyt ombrydes efter de første fem kampe i foråret, fortæller turneringskoordinator Jeanette Wulff-Højgaard, som er klar til at lægge pulje-puslespillet umiddelbart efter fristen 3. marts.

U13 skifter spilleform – kan I stille hold?

I forhold til i efteråret 2018 er det værd at være opmærksom på, at U13 skifter spilleform fra 8-mands til 11-mands. Det betyder, at nogle klubber måske skal have et hold mindre med i U13 11-mands. Ganske simpelt fordi, de skal bruge flere spillere til ét hold. 

Der vil dog stadig være mulighed for at spille 8-mands i DBU Jyllands regionale turneringer. 

Da de hold, som har været tilmeldt DBU Jyllands centrale 8-mandsturnering i efteråret 2018, automatisk ombrydes til DBU Jyllands centrale 11-mandsturnering i foråret, er det dog vigtigt at være opmærksom på, at man selv skal til tasterne, hvis man fortsat ønsker at spille 8-mands i foråret, hvor det altså foregår i DBU Jyllands regionale turneringer.

Det hele kan klares online via KlubOffice.

Hold styr på alle de vigtige datoer til forårets 11-mandsturnering her

Log ind