Lars Søndergaard nyder stor succes som Danmarks kvindelandstræner. Landsholdet vandt i efteråret alle sine fem EM-kvalifikationskampe med nordjyden ved roret – og er dermed godt på vej til slutrunden.

Nu har du mulighed for at suge inspiration fra Lars Søndergaard, når han optræder på trænerseminar tirsdag 28. januar fra klokken 17.30 til 21.00 i Aalborg KFUM.

Du får et unikt indblik i, hvad kvindelandsholdet arbejder med i bestræbelserne på at komme med til EM 2021. Og så løfter Lars Søndergaard også sløret for, hvordan han arbejder med Danmarks bedste kvindelige fodboldspillere.

Tendenser i kvindefodbolden
Den rutinerede træner vil give kursisterne indblik i, hvilke nye tendenser der rører på sig inden for kvindefodboldens verden. Det gælder både nationale tendenser og internationale.

Den 60-årige Lars Søndergaard har en lang karriere bag sig og vil dele ud af sin erfaring med både mandlige og kvindelige topspillere med de fremmødte.

Der bliver også rig mulighed for at stille spørgsmål til landstræneren på kurset.

Program (17.30-21.00)

  • Fremvisning af øvelser med kvindespillerne fra AaB’s 1. divisionshold.
  • Let forplejning samt kaffe.
  • Oplæg v/ Lars Søndergaard


Pris
Det koster 400 kroner at deltage på aftenkurset.

Refreshment points
Ved deltagelser på seminaret optjener du 3 refreshments points til din B-Licens eller C-Licens.

Yderligere spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til trænerseminaret, er du mere end velkommen til at kontakte Katrine Korsgaard på 8939 9967 eller kors@dbujylland.dk.