MENU

Trænerseminarer i september - du kan stadig nå det!

Der er stadig ledige pladser på DBU Jyllands seminarer "Dynamisk possession" og "Tempo og kvalitet i pigetræningen", der afholdes i Viborg, Vejen, Rødding, Tilst og Aalborg. Men tilmeldingsfristerne nærmer sig, så vent ikke meget længere.

Trænerseminarer i september - du kan stadig nå det!
Tidligere prof-spiller Jesper Mikkelsen er instruktør på tre seminarer om dynamisk possession. Foto: Jacob Tind

AF: Marie Lauridsen, DBU Jylland Kommunikation//

September er spækket med seminartilbud til trænere, der vil fylde inspirerende træningsøvelser og ny teoretisk viden i rygsækken. DBU Jylland afholder to seminarrækker fem forskellige steder, så der er rig mulighed for at uddanne sig - uden at skulle rejse langt. 

De to DBU pigetalenttrænere Lasse Bigum og Jesper Skou Bendixen er instruktører på to seminarer med temaet "Kvalitet, intensitet og tempo i pigetræningen".

Jesper Mikkelsen, der i sin professionelle karriere har spillet i flere superligaklubber, står i dag i spidsen for Silkeborg IF's bedste U19-drenge. Han er instruktør på tre seminarer under overskriften "Dynamisk possession - boldbesiddelse som et chanceskabende redskab".

Her kan du komme på seminar
Seminarerne varer tre timer og afholdes som følger:


Pris
350 kr. pr. seminar

Refreshment til din trænerlicens
Hvis du har en trænerlicens giver alle seminarerne 3 point, som du kan bruge til vedligeholdelse af en B- eller C-licens.

Log ind