Alle klubber kan fremsætte forslag

Skal ungdomsturneringerne laves om? Eller hvad med senior-rækkerne? Årsmøde-tiden nærmer sig, og den 15. september er sidste frist, hvis man som klub ønsker at fremsætte forslag til ændringer af DBU Jyllands love, reglement eller turneringsbestemmelser.




Det er nu, at man som klub kan gøre brug af sin demokratiske ret til at foreslå ændringer af DBU Jyllands love, turneringsreglement og turneringsbestemmelser.

Og det er vigtigt at understrege, at alle DBU Jyllands medlemsklubber har mulighed for at benytte sig af muligheden - store som små.

De forskellige forslag skal blot være os i hænde senest torsdag den 15. september, så vil de blive behandlet på regionernes årsmøder i november.

Der er nogle få formelle krav, som skal være opfyldt for at et forslag kan behandles.

Et klubforslag skal indeholde:

• En forslags-formulering
• En henvisning til relevante paragraffer i DBU Jyllands love, turneringsreglement eller turneringsbestemmelser.
• En begrundelse for at fremsætte forslaget

Hvis et forslag får opbakning fra de øvrige klubber på de regionale årsmøder i november, bæres det automatisk videre til DBU Jyllands delegeretmøde i Herning i januar 2018, hvor den endelige vedtagelse skal finde sted.

DBU Jyllands administration står naturligvis også til rådighed med rådgivning og hjælp til klubberne i forbindelse med den praktiske udarbejdelse af forslagene.

DBU Jylland vil også fremsætte forslag til behandling på årsmøderne.

Det ligger således allerede nu fast, at der kommer to forslag fra Ungdomsudvalget vedr. den fremtidige turneringsstruktur i U16 og U17 Drenge.




Log ind