Mærk stemningen fra JM

JM-finalerne er afsluttet, og vinderne har løftet pokalen og jublet sammen. Overalt i Jylland har der været afviklet kampe, og DBU Jyllands ambassadører har sendt stemningsbilleder ind, som du kan se her.

Vi starter i Give, hvor Brande IF og Billund IF tørnede sammen i rækken U13 drenge 1. Her var det Billund IF, der trak det længste strå med en sejr på 3-1. Udover billedet af de glade vindere, er der også kommet en rigtig fin stemningsvideo ud af kampen.

Lidt længere nordpå i Fårvang, var det U14 drenge 2, der skulle afgøres mellem Strandby-Elling-Nielstrup IF og Agerskov S. Agerskov S kom godt fra start med tre mål, og selvom Strandby-Elling-Nielstrup IF reducerede to gange lukkede Agerskov kampen til resultatet 5-2.

I rækken U15 piger M skulle Grenaa IF/Østdjurs 91 møde Løgstør IF i finalen, som Velluv IF lagde græs til, og det blev en lidt ensidet affære, hvor Grenaa hurtigt fik kampen under kontrol. 5-0 stod det ved halvleg, og det kampbillede fortsatte i anden halvleg, hvor Grenaa nettede to gange mere, mens Løgstør måtte nøjes med en enkelt kasse til resultatet 7-1.

Finalen for U16 piger 1 mellem IF Skjold Sæby og Hedensted IF var en lidt mere tæt affære, og der skulle gå noget længere i kampen, før den blev afgjort. Mange chancer til begge hold kastede ikke noget af sig, men da uret rundede 70 minutter, slog Maja Andersen fra IF Skjold Sæby til to gange, og lukkede finalen til 2-0. Hun havde ellers tidligere været skiftet ud med en skade, men det var heldigvis for Skjold Sæby ikke så slemt, at det kostede hele kampen.

I Kjellerup skulle det nordligste Jylland i kamp mod det sydligste, da Skagen IK og FC Sydvest 05 skulle mødes i finalen for U17 drenge 1. Her kom Skagen bedst fra start med to hurtige kasser, og efter halvlegen kunne FC Sydvest 05 bringe lidt spænding i kampen med en reducering til 2-1, før Skagen IK lukkede kampen med en sidste scoring og dermed tog pokalen med nordpå.

I finalen for U18 piger M var der en ubetinget profil, der var med til at sørge for, at FC Horsens nappede pokalen foran Fortuna Hjørring. Camilla Poulsen viste klassen i front, og sendte bolden i nettet tre gange, for FC Horsens takket være et rigtigt godt samarbejde med Freja Wang, der sendte hende af sted i dybden igen og igen. De to første mål blev sendt ind med fine lob over Fortuna-keeperen, og sammen med en god præstation fra resten af holdet sikrede det FC Horsens sejren på 3-0.