MENU

Efterårets puljer bliver offentliggjort tirsdag

På tirsdag kan du se, om du skal løbe om kap mod nabobyens lynhurtige fløjspiller eller om du skal kæmpe om håneretten i en direkte kamp mod ærkerivalerne. Med andre ord: DBU Jylland offentliggør efterårets turnering.Hvordan ser jeres kampe ud til efteråret? Det finder du ud af tirsdag. Foto: Henrik Bjerregrav
De fleste hold fra DBU Jyllands medlemsklubber har netop færdigspillet forårssæsonen. Men dårligt når fodboldabstinenserne at melde sig, før du kan begynde forberedelsen til efterårssæsonen.

Nu på tirsdag, den 27. juni, kan du således se, hvilke hold I skal møde i efterårets turnering, når de nye puljer bliver offentliggjort.

Det er både de centrale 11:11 turneringer og de regionale 3:3, 5:5, 7:7 og 8:8-turneringer, som bliver lagt på dbujylland.dk i løbet af dagen.

Følg med på Facebook

Det er endnu for tidligt at sige præcis, hvornår de forskellige rækker bliver offentliggjort, så hvis du vil kende din pulje så hurtigt som muligt, så ”synes godt om” DBU Jyllands Facebookside, Jysk Fodbold. Her skriver vi i det sekund vi har trykket på knappen. Du kan trykke ”synes godt om” i boksen lige herunder.


Log ind