MENU

Se videoerne fra delegeretmødet

Der blev vist en stribe små videoindslag med jyske breddeklubber i centrum på DBU Jyllands delegeretmøde i Herning Kongrescenter. Her kan du se eller gense videoerne.


Jesper Lund fra Tarp IF bliver overrasket med DBU Jyllands Ungdomslederlegat. Foto: screendump fra youtube.


Den overraskede ungdomstræner fra Tarp Boldklub. De fodboldtossede drenge fra IF Lyseng. De grønklædte Juniortrænere fra IF Jarl Arden.

Til DBU Jyllands delegeretmøde blev produceret en stribe videoindslag af prismodtagere, frivillige og andre fodboldinteresserede, som alle blev vist under mødet i Herning lørdag 7. januar.

DBU Jyllands Ungdomslederlegat

Jesper Lund er Børneformand og Ungdomsformand og har trænet en lang række af de yngste mandskaber i Tarp Boldklub – og så er han en af hovedårsagerne til, at der i dag er hele 35 piger, der nu spiller fast fodbold i klubben.

Kom med til Tarp, hvor vi overraskede Jesper Lund med prisen

DBU Jyllands Rejselegat

Mette Lykke Jensen har gennem 34 år sat sit præg på fodboldklubben Fjerritslev IF. Først og fremmest som kampfordeler gennem alle årene, men også som kasserer i mange år, som ungdomsformand og som generelt omdrejningspunkt for alverdens forskellige arrangementer i klubben.

Se om Mette får pladen fuld i et spil frivillig-banko

DBU Jyllands Uddannelsespris

Den nordjyske fodboldklub, IF Jarl Arden, har sat en helt ny kurs i forhold til træneruddannelse.
Blandt de nye tiltag fra klubbens side er ordningen med juniortrænere. Det er klubbens egne unge spillere, som bliver tilbudt at være assistenttrænere for børneholdene. Ordningen er kommet godt fra land, og IF Jarl Arden tæller omkring 20 juniortrænere.

Tag med til IF Jarl Arden og mød nogle af juniortrænerne

Unge vil spille fodbold året rundt

Det bliver mere og mere populært at spille fodbold udenfor året rundt. Vi har talt med en række spillere fra IF Lyseng om, hvorfor de dropper vinterhiet og begiver sig ud på banerne i frost og mørke.

Mød de fodboldtossede U14 Drenge

Vestjyder er glade for fodbold

I Vestjylland har man rigtig godt fat i fodboldspillerne. I byen Spjald topper de ranglisten, da cirka hver tredje af borgerne i den lille by er indmeldt i fodboldklubben. Vi har besøgt Spjald for at få en forklaring.

Hvorfor er Spjald-indbyggerne så vilde med fodbold?

DBU Jylland på youtube

 Vil du se/gense de korte videoindslag, så ligger de alle frit tilgængeligt på Youtube på DBU Jyllands kanal, der kort og godt hedder dbujylland.

På kanalen ligger i øvrigt næsten 250 videoer, som alle er produceret med de jyske breddeklubber i centrum. Måske har vi på et tidspunkt været forbi din klub med videokameraet?

Log ind