MENU

Bryrup IF: Nu med stort vingefang

Den midtjyske fodboldklub, Bryrup IF, forsøger at booste sammenholdet i herreseniorafdelingen. Ikke mindst skal et nyt navn give dem luft under vingerne.


Med to oprykninger i efteråret og et nyt logo er Bryruo IF flyvende. Foto: Bryrup IF.


Umiddelbart klinger ”The Golden Eagles” ikke særligt jysk. Ikke desto mindre er det navnet, som herreseniorafdelingen i Bryrup IF ønsker at profilere sig under.

Lederne i den lille klub går nye veje i håbet om, at endnu flere ønsker at trække i støvlerne og rykke ud for klubbens mandskaber. De kalder i sjov sig selv ”The Golden Eagles”, men selvom det mest er ment som lir, så har de udviklet et nyt logo, sælger merchandise og overvejer at gøre navnet officielt for klubbens to herreseniorhold.

Ivan Gissel er sportschef i foretagendet og har denne forklaring på, at netop det navn faldt i midtjydernes smag.

- Vi spiller i gult, vi bor i et naturskønt område, og så klinger det bare godt. Inspirationen kommer fra andre sportsgrene, fx ishockey med Blue Fox i Herning og basketball-klubben Bakken Bears i Skovbakken, siger Ivan Gissel.

Merchandise med klublogo

Netop klubbens nye logo er en central figur i et nyt udvalg af merchandise, som klubfolkene har fået fremstillet. Nu kan trænere, spillere og eventuelle fans omsvøbe sig i et ørne-håndklæde eller stille sig under en paraply i klubbens farver.

- Vi har fået lavet håndklæder, støvleposer, paraplyer og klistermærker med klubbens nye logo. Det er ment som en spøg for at skabe bedre holdånd og sammenhold, lyder det fra Ivan Gissel. Han fortsætter:

- Vi forsøger at gøre noget anderledes end normalt. Så kan de unge spillere også se, at der er et godt sammenhold – og de har noget at se frem til som seniorspillere i klubben, lyder det fra sportschefen, Ivan Gissel.

Titlen som sportschef har han i øvrigt i kraft af, at han er bindeled mellem spillere, trænere, sponsorer og presse.

Log ind