MENU

71-årige Per spiller stadig seriefodbold

Sidste år var DBU Jylland på besøg hos den dengang 70-årige Per Lukassen, som trods dåbsattesten stadig spillede seriefodbold. Nu er der gået et år – og støvlerne bliver stadig snøret flere gange om ugen.

- Jeg spiller både for oldboys- og Serie 6-holdet nu. Jeg har faktisk lige spillet mod min egen søn i en oldboyskamp.

Et år efter, at Per Lukassen kunne fejre sin 70-års fødselsdag, og DBU Jylland tog med ham til Serie 5-kamp, taler vi igen med den ukuelige midtbanegeneral for at høre, om støvlerne er blevet lagt på hylden.

Der skal dog mere end en 71-år gammel dåbsattest til at få Per Lukassen til at droppe sin aktive fodboldkarriere. Den livsbekræftende gut fra Thy huserer stadig på oldboysholdet og Serie 6-holdet i Sjørring IF.

Bentøjet fungerer fint

Som for et år siden, da DBU Jylland besøgte Per Lukassen, har han endnu ”til gode” at blive alvorligt skadet i en fodboldkamp. Det påpeger Per Lukassen selv som hovedårsagen til, at han stadig spiller. Men en evig lyst til at trække i fodboldstøvlerne er den væsentligste grund, påpeger han.

- Jeg har virkeligt skønt, når jeg er sammen med de gutter der. Den glæde jeg altid har haft ved fodbolden lever stadig i bedste velgående, lyder det fra Serie 6-spilleren, som bliver brugt som altmuligmand på de to fodboldhold.

- Jeg spiller der, hvor træneren smider mig hen. Men som oftest spiller jeg på midtbanen, siger han.

Sjovt at spille mod sin egen søn

Da oldboysholdet fra Sjørring IF for nyligt spillede mod Koldby-Hørdum IF var det en ekstra sjov oplevelse for den 71-årige fodboldspiller. Med for modstanderne var nemlig Per Lukassens egen søn.

- Det var rigtig sjovt, og det tror jeg også, at min søn syntes. Det er ikke hver dag, man får lov til at spille mod sin egen far, griner Per Lukassen.

Se videoen fra DBU Jyllands besøg hos Per Lukassen for et år siden her.
 

70-årig spille seriefodbold

Per Lukassen er født i 1945 og startede med at spille seriefodbold 1961. Og det gør han stadigvæk... Vi er kæmpe fans af den 70-årige Serie 5-spiller fra Thy.

Posted by Jysk Fodbold on 22. september 2015

Log ind