Ren mål-bonanza i nordjysk seriepulje

Der bliver scoret rigtig mange mål i en nordjysk Serie 6-pulje, hvor både holdene i toppen og bunden af tabellen scorer på samlebånd.



Mål, mål og atter mål. Der bliver scoret ekstraordinært mange mål i en nordjysk seriepulje. Foto: Henrik Bjerregrav
5-8, 12-3, 9-6

Der bliver scoret mange mål i Serie 6, pulje 167. Rigtig mange mål.

Faktisk er der blevet scoret hele 190 mål i de hidtidige 24 kampe. Det betyder, at der i gennemsnit bliver scoret otte gange pr. kamp i puljen, og der bliver scoret et utal af gange i begge ender.

F.eks. har holdet på førstepladsen, Ranum-Overlade IK Vest, selv scoret 40 gange i otte kampe, mens de har lukket hele 30 mål ind.

Ni mod ni en del af forklaringen

Ifølge træneren fra topholdet, Mikkel Laustsen, skyldes de mange mål en kombination godt angrebsspil, dårligt forsvarspil og muligheden for at spille ni mod ni.

- En del af kampene har været afviklet som ni mod ni, og så er banen jo lidt kortere end en normal 11-mandsbane, hvilket nok giver lidt flere mål, siger han og understreger, at det bestemt ikke har været kedeligt.

- Generelt har det været underholdende og jeg synes, det har været en rigtig god sæson. Niveauet har måske ikke lige været det højeste, men når bare vi har det sjovt, så betyder det ikke så meget, siger Mikkel Laustsen.

Mange mål af bundhold

Også i bunden af rækken, bliver der scoret flittigt. F.eks. har Vindblæs B på andensidstepladsen scoret hele 44 gange. Det er sjovt nok 20 mål flere, end de selv har lukket ind - på trods af statussen som bundhold.

Se hele den målrige pulje her.

Log ind