MENU

Nye klubhistorier klar til dig

DBU Jyllands magasin, Jysk Fodbold, er ude med et spritnyt magasin, hvor du kan få masser af inspiration fra andre klubber her i de mørke måneder. Som altid er det helt gratis.


Nyt nummer af Jysk Fodbold er ude nu.


I den lille klub Glejbjerg SF har de held med at samle spillere nok til et U15-hold, samt ganske usædvanligt et U19-hold. Klubben benytter sig blandt andet af dispensationer og musketerånd for at lykkes med de to hold.

Ry Fodbold
forsøger at tilpasse sig den virkelighed, som klubben befinder sig i. Med deres nye koncept ”12. Manden” vil de booste forældreindsatsen. Ved at få mange forældre til at gøre en lille indsats, så bliver det sammenlagt et stort stykke arbejde.

Når dommere kommer på besøg i Vejle FC, så skal de føle sig som en del af klubben. Derfor står klubfolk klar til at hilse på dommerne, som også bliver budt på rundstykker og kaffe før kampen. Tiltaget er ikke nyt, men det alligevel ganske usædvanligt.

Læs hele magasinet Jysk Fodbold, hvor du blandt andet kan med ud i alle tre klubber og høre mere om deres inspirerende tiltag.

Fokus på frivillige

De frivillige i fodboldklubberne er uvurderlige. Derfor har vi i magasinet ekstra fokus på netop de fodboldfrivillige.

Vi har udarbejdet De 10 Frivillighedsbud, som er ti gode råd til, hvordan du kan arbejde med og anerkende klubbens frivillige, og så har vi sat ansigt på fire arketyper af fodboldfrivillige, som alle klubfolk med garanti kan genkende fra deres egen klub.

Du kan både læse magasinet direkte på din pc eller downloade det til din smartphone eller tablet.

Log ind