MENU

Fik grimt benbrud: Pludselig dukkede modspilleren op

En overrasket Serie 2-spiller fra Skjern GF fik pludselig uventet besøg, da han lå på hospitalet og ventede på at blive opereret for et benbrud. Modspiller dukkede nemlig pludseligt op på stuen med sin far.Jannik Kolind må indtage sofaen efter et benbrud. Alligevel har han overskud til at rose sin modspiller. Foto: Jannik Kolind
- Spangsbjergs ledere og spillere var helt fantastiske. De løb ud på vejen og guidede ambulancen hen til mig og lagde jakker på mig, så jeg ikke skulle fryse, mens jeg lå der.

Den hårdtarbejdende midtbanespiller Jannik Kolind fra Skjern GF var lørdag ude for et grimt uheld i en Serie 2-kamp mod Spangsbjerg GF.

I samme øjeblik, hvor en modspiller skulle til at skyde bolden mod mål, fik den hårdtarbejdende midtbanespiller lige præcis prikket bolden. Desværre for Jannik Kolind betød den flotte forsvarsaktion dog, at Spangsbjerg IF-foden ramte midt på skinnebenet i stedet for bolden. Resultat: Et grimt benbrud og en tur på hospitalet.

Fik besøg før operation

Det er ikke en bitter spiller DBU Jylland taler med her tre dage efter uheldet. Tværtimod er han taknemmelig og optimistisk.

Selv om Jannik Kolind nu har fået opereret et rør ind i benet, og i en periode må lindre sine smerter med morfinpiller, så har han masser af overskud til at sende roser mod Spangsbjerg IF og særligt den spiller, som var uheldig at forårsage benbruddet.

- Da jeg lå der på hospitalssengen om aftenen og ventede på at komme ind og blive opereret, så dukker der pludseligt to personer op. I starten kunne jeg ikke lige genkende dem, men så så jeg, at det var spilleren, som var uheldig at ramme mig, og hans far, som besøgte mig. De ville ind og se til mig og ønske mig god bedring med en stor, flot kurv med. Det gjorde virkeligt et stort indtryk på mig, fortæller han.

Det var stort

For Jannik Kolind var situationen et tydeligt bevis på, hvordan man på tværs af hold kan rykke sammen i bussen, når uheldet er ude på fodboldbanen.

- Jeg synes, det er en stor ting, at reagere som de gjorde. Det beviser, at selv om man går til den i kamp så er man ikke mere modstander, end man kan tage sig af hinanden, når sådan noget sker, siger Jannik Kolind hjemme fra sin sofa, som i hvert fald de næste 14 dage vil være base for ham.

- Men fordi jeg har fået opereret et rør ind, så har jeg ikke gips på, og jeg har faktisk allerede fået besked på, at jeg skal forsøge at bevæge tæerne lidt og støtte på benet i det omfang jeg kan, fortæller vestjyden som skal have fjernet de vedhæftede klamper i benet om cirka to uger.

Jannik Kolind tror ikke, at det brækkede ben kan holde ham væk fra fodboldbanerne alt for længe. Faktisk er håbet, at han kan være tilbage på grønsværen, når Skjern GF starter op igen på den anden side af nytår.


Log ind