MENU

Region 3: 16-årig er Årets Ungleder

Mads Kildal Christensen er trods sin unge alder en værdifuld fodboldfrivillig i Åstrup/Hammelev IF. For sin usædvanlige ildhu er han blevet den første modtager af Region 3’s nye pris, Årets Ungleder.


Mads Kildal Christensen er modtager af DBU Jylland Region 3's nye pris, Årets Ungleder 2016. Anne Andersen, fra Region 3's Ungdomsudvalg overrakte prisen. Foto: Bob Gisselmann.


De fleste 16-årige bruger næsten udelukkende tid og kræfter på sig selv. Men sådan hænger hverdagen bestemt ikke sammen for Mads Kildal Christensen, der er fodboldtræner i Åstrup/Hammelev IF. Han bruger nemlig en stor del af sin fritid på at træne U10 Drenge i klubben.

Han har allerede i to år været træner for klubbens årgang 2007 og er et fast holdepunkt for drengene. Selv om der i perioder har været frafald, så har Mads Kildal Christensen været stædig og loyal over for drengene – og står i dag med en fasttømret trup.

Det var en særdeles ydmyg og stolt ung fodboldleder, der tog imod prisen foran cirka 200 af de østjyske fodboldfrivillige til DBU Jylland Region 3’s årsmøde i Pejsegården i Brædstrup 28. november 2016.

En vaskeægte fodbold-ambassadør

Den unge træner er allerede et kendt ansigt i lokalområdet, også i naboklubberne, og flere af de andre unge har valgt at gå i hans fodspor. Han brugte en uge af sin sommerferie til Storvorde fodboldcamp, hvor han erhvervede sig B1-uddannelsen – diplomet kan han hænge ved siden af sit diplom for en gennemført C-Licens.

- Lokalt er Mads kendt for sit rolige gemyt og grundighed samt stædighed for seriøs og sjov træning, hvor han virkelig lægger vægt på, at fodbold er for alle, har klubben skrevet i sin indstilling til prisen.

Mads Kildal Christensen har afholdt et oplæg for klubbens andre (voksne) trænere om DBU’s principper, som han er meget tro over for.

Den unge ildsjæl har desuden undervist holdets forældre i Kampklar – og så har han selv stået for at skaffe sponsorer til kampsæt og træningssæt i år, ligesom han selv styrer alt med møder, spisning, beskeder og med at sætte hold.

Stort tillykke til Mads Kildal Christensen med DBU Jylland Region 3’s Årets Ungleder 2016.


Prisvinderen med synligt bevis på hæderen. Foto: Bob Gisselmann

Log ind